Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Wszystkiego dobrego dla moich kolegów z forum zycze udanych swiąt pogody raczej nie bo chyba nie bedzie no coż bawcie sie ciepło rodzinnie Pozdro
+1 ;)
Jajecek loodki - całkiem smacznych i żebyście mnie tam do końca nie zbaranieli przy tych baranach bo jak mówi przysłowie : z kim się zadajesz takim się stajesz :P
Najlepsiejszego :)
Tak samo życzę + aby te święta były dla was pozytywne i wesołe, Odskocznią od tego całego zabiegania, pracy.
Jeszcze mam życzenia dla Linuxa oby dalej przejmował komputery z top500, dalej się rozwijał mocno kernel (np. ostatnio sekcja usb), by zatrzymanie wydań flasha tylko mu pomogło itd.. by było jak najlepiej.
Smacznego Alleluja i Wesołego Jajka Wszystkim :)
Pozdrawiam
;-)
Nie jeść za dużo ;]
Wesołych :)
Wsjo naj. Mokrych ubranek w poniedziałkowy poranek
Może trochę spóźnione, ale... Ja życzę wszystkim użytkownikom tego forum "wydajnego" układu pokarmowego!;) Poza tym mokrego dyngusa, bogatego zająca oraz - przede wszystkim - rodzinnej atmosfery. I żeby jajka Wam się ładnie kompilowały.:)