Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Witam!
Wpadłem na pomysł, byśmy raz na jakiś czas "wyskoczyli" na partyjkę na kurniku.
Proponuję składać propozycje co do dnia, godziny i określonej gry.
(ja jestem otwarty na propozycje :))
Ostatnio edytowany przez Pavlo950 (2015-05-11 09:59:55)
W tysiąca gram od jakiegoś czasu ale z taką częstotliwością, że nie jeden między przerwami by zapomniał o zasadach ( czasami się zdarza liczyć ile pkt będę miał za poszczególne karty :D ) no ale mogę też popykać w Pan'a ;)
Ja też z chęcią pyknę w Pana, w resztę w zasadzie też. Tylko musiałbym mieć 10 min na ogarnięcie zasad (poza tysiącem, bo tego nie da się ogarnąć).
To kiedy w Pana?
Ostatnio edytowany przez PavloAkaLogan (2013-08-17 20:38:51)
Ja się piszę na:
- literaki (scrabble),
- netopol (monopol),
- tysiąca,
- kierki,
- 3-5-8,
- chińczyka.
Kiedyś grałem w:
- tysiąca
- makao
- 3-5-8
- kierki
- kości
- literaki
- remik gin
- i może coś jeszcze
można czasem zagrać :)
Fajne są kalambury :]
A grywa ktoś może w bilarda? Właśnie kupiłem sobie International Snooker. Gra się przyjemnie, tylko puste serwery na multiplayerze. Jakby ktoś był chętny, to za 2.5zł na Groupees jest do kupienia dzisiaj i ja zawsze chętny do gry :)
http://groupees.com/kiss2/
dowoszek napisał(-a):
A grywa ktoś może w bilarda? Właśnie kupiłem sobie International Snooker. Gra się przyjemnie, tylko puste serwery na multiplayerze. Jakby ktoś był chętny, to za 2.5zł na Groupees jest do kupienia dzisiaj i ja zawsze chętny do gry :)
http://groupees.com/kiss2/
Kurcze, że za późno przeczytałem ten post :(
212
Ostatnio edytowany przez uzytkownikubunt (2016-12-01 00:39:48)
Wydawało mi się, że temat jest nowszy niż jest.
Pomysł z mojej strony trochę nie wypalił.
Postanowiłem zmienić nazwę tematu na bardziej ogólną.
Czy ktoś ma chęć zagrać w Star Conflict, Assault Cube, Red Eclipse lub Nexuiz, albo w Open Arena?
Wszystkie dostępne są w repozytoriach Debiana i Ubuntu 14.04, serwer swój postawić, lub podpiąć się do innego to też nie problem.