Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
A ja na nic nie stawiam, nie ma takiej siły, która uratuje Ludziów przed podatkiem za grudzień. :DDDDD
majowie to ciekawy lud. słyszałem, że potrafili operować na bardzo dużych liczbach.tak jak nie wiadomo skąd się pojawili, tak samo zniknęli. wydałem już całą kasę i cieszę się życiem przy whisky. gorzej jak nie będzie tego końca świata to wtedy do 1 trzeba będzie wytrzymać jakoś ;/
Konkwistadorzy zrobili im rozpierdziel.
Zresztą żyją do dziś i pewnie mają niezły ubaw z obecnej "cywilizacji" i z końca świata. ;)
yossarian napisał(-a):
Konkwistadorzy zrobili im rozpierdziel.
Zresztą żyją do dziś i pewnie mają niezły ubaw z obecnej "cywilizacji" i z końca świata. ;)
majowie znikneli przed pojawieniem się Hiszpanów w ameryce południowej. a tak w ogóle to koniec świata będzie jak liczba błędów krytycznych wzrośnie :o
Nie zniknęli bo żyją do dziś.
Hiszpanie dokończyli tylko, bo owszem, głównie sami się wcześniej wyniszczyli.
Ostatnio edytowany przez yossarian (2012-12-20 22:57:40)
Pragnę ogłosić, że jutro pojawi się SunriseOS :D
Fervi
fervi napisał(-a):
Pragnę ogłosić, że jutro pojawi się SunriseOS :D
Fervi
Czyli jednak koniec świata :D
krasnij napisał(-a):
Stawiam na to, że koniec świata w naszym kraju się nie uda :>
Wina Tuska
Fervi
Koniec Świata będzie, ale dopiero za jakieś 4,5 mld lat. astronomowie szacują, że mniej więcej wtedy wypali się cały wodór w Słońcu i nasza lokalna gwiazda zamieni się w czerwonego olbrzyma. także spoko, to raczej nie nastąpi za naszej kadencji. poza tym, od czasów Y2K Koniec Świata wydaje się być świętem ruchomym :P
Jestem gotowy i czekam na jego przyjście :D
Mam ze sobą niezbędne do przetrwania przedmioty:
*laptop z dostępem do neta ,
*dodatkowy akumulator
*gorzałe
*karton snikersów
...Pozdrawiam
Kurczę..liczyłem na ten koniec świata. Już był sobie latał z aniołkami a tak znowu w robocie. Pocieszające jest to, że jeszce parę godzin i wolne do 2 stycznia ;-)
Jak pojawia się Intinto-SunriseOS to znak, że Majowie się tym interesują.... I koniec świata tuż tuż. Swoją drogą, Fervi, na jakim etapie teraz jesteś?
sir_lucjan napisał(-a):
Jak pojawia się Intinto-SunriseOS to znak, że Majowie się tym interesują.... I koniec świata tuż tuż. Swoją drogą, Fervi, na jakim etapie teraz jesteś?
Jestem na etapie robienia GuitarMaster - 5 piosenki
http://forum.dug.net.pl/viewtopic.php?id=22436
Fervi
Czyli parafrazując słowa piosenki - http://www.youtube.com/watch?v=L7LsXAW3-Ns
"System na glebę padł..."?
sir_lucjan napisał(-a):
Czyli parafrazując słowa piosenki - http://www.youtube.com/watch?v=L7LsXAW3-Ns
"System na glebę padł..."?
To nie komunizm, by miał padać, na razie są testowane koncepcje, a później niezależne źródło wybierze co woli bardziej, chociaż mało czasu spędzam nad tym projektem, bo rozwijam inne.
Fervi
Czyli - zapożyczając cytat z innej, popularnej strony - jednym słowem człowiek-orkiestra.
sir_lucjan napisał(-a):
Czyli - zapożyczając cytat z innej, popularnej strony - jednym słowem człowiek-orkiestra.
Wolę określenie "Nerd"
Fervi
Chytra baba z Radomia buchnęła Czterem Jeźdźcom konie...
Tak na poważnie do wielce prawdopodobnym jest, że świat skończy się (tudzież Ziemia zostanie zniszczona) wcześniej niż za 4,5 mld lat. W kosmosie co i rusz dochodzi do kolizji planet z asteroidami/meteorytami.
Jeszcze jedno pytanie: dziś jest ostatni dzień w tym sławnym kalendarzu, czy wczoraj był? Bo być może to jutro nastąpi koniec, a nie dzisiaj...;)
Pewnie sami się załatwimy znacznie szybciej.
Do kolizji dochodzi gdy tylko ktoś odkryje u siebie ropę lub inne skarby ;)
Albert Einstein napisał(-a):
Nie wiem, jaka broń zostanie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na maczugi.
Pozwolę sobie Pazurę zacytować:
Dziś kończy się kalendarz Majów, od jutra wchodzi kalendarz Czerwców.
A ja pozwolę sobie pogratulować autorowi dzisiejszego logo DUG. Piękne.
enether napisał(-a):
A ja pozwolę sobie pogratulować autorowi dzisiejszego logo DUG. Piękne.
Dzięki. Ja z kolei dziękuję Kapelusznikowi, którego komentarz pod dzisiejszym raportem mnie zainspirował do niego. :)
Dla potomnych, bo jutro powróci do normalnego:
W tle jeszcze chciałem jakieś ruiny, ale nie znalazłem dobrego clip arta. :(