Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Dzisiaj było elegancko:
Hiszpania ws Włochy 1:1 - kawałek ładnego footbaall'u
a potem masakra Irlandczyków, Chorwaci byli bezlitosni, jak ostatnio patrzyłem, było 3:1 (92 minuta).
Pozdrawiam
;-)
Ostatnio edytowany przez Jacekalex (2012-06-10 22:57:40)
kamikaze napisał(-a):
http://www.youtube.com/watch?v=e0fNKUXIL6k ;]
Tekst ciekawszy niż oryginał ;)
Ładnie sobie Chorwaci pograli.
A właśnie w wiadomościach mówili, że jakieś kozy przewidziały 3:1 dla Rosji, w meczu z Polską (w TVP-Info).
Jak można tak straszyć naszych drużynników :P
Mam nadzieję, że nie będą słuchać jakichś kóz. :D
Ostatnio edytowany przez Jacekalex (2012-06-11 13:06:31)
A ja chciałbym się podzielić z pozytywnych wrażeń, iż pierwszy raz oglądałem mecz wyświetlany z projektora, prawie pusta knajpka, przekątna ekranu jakieś 2m. Było ok ;d
szkoda mi troche irlandii, byli kiepscy w obronie za duzo za gesto jak w pilce recznej, a Trapatoni ich wlasnie przygotowywal do obrony, nie zna irlandczykow oni sie nie umieja sie bronic raczej z partyzanta atakowac (szybka kontra), taka maja mentalnosc, pare kontr mieli pierwsza klasa braklo tylko dokladnosci i szczescia.
a chorwacja piekna pilka wlosi i hiszpanie beda miec problem, jak narazie najlepsza druzyna na euro ale oni nigdy nie zawodza.
pink: 4 lata to chyba wystarczająca ilość czasu na poznanie możliwości swojej drużyny ;)
Irlandia ma raczej pecha ostatnio, gra całkiem przyzwoicie, ale albo trafi na silną grupę, albo jakąś inną rękę Henry'ego ;)
Irlandia z Chorwacją miała ten sam problem, co Grecja z nami.
Nie doceniła mocnych stron przeciwnika.
W dodatku co najmniej jedną bramkę strzelili Irlandii właśni obrońcy używając dla niepoznaki chorwackiego napastnika. :D
Tylko miny zawodników Irlandzkich i kibiców były bezcenne :)
Ostatnio edytowany przez Jacekalex (2012-06-11 15:41:46)
Ukraina na czele grupy, Szewczenko klasa sama w sobie (doswiadczenie i umiejetnosci),
przydal by is taki w naszym teamie.
pink napisał(-a):
Ukraina na czele grupy, Szewczenko klasa sama w sobie (doswiadczenie i umiejetnosci),
przydal by is taki w naszym teamie.
Jak dla mnie to najlepszy mecz jaki był do tej pory. Ukraina cały czas grała mocno ofensywnie.
Zobaczymy jak jutro naszym pójdzie :>
jak dla mnie do tej pory: najlepszy mecz hiszpania - wlochy (chociaz malo goli), najlepsza druzyna - chorwacja.
Hiszpania - Włochy, to na razie nudne rozgrywki grupowe.
Podobnie Anglia - Francja.
Nie ma wielkiej szansy na to, że któraś z tych drużyn nie wyjdzie z grupy.
Ale jak sie np Hispania i Włochy spotkają w półfinale, to dopiero będzie prawdziwy football ;)
Albo np Włochy - Anglia, czy Hiszpania - Francja - w ćwierćfinale.
Pozdrawiam
;-)
============================================
Jak myślicie ile dzisiaj przegramy wygramy?
mati75 napisał(-a):
Jak myślicie ile dzisiaj przegramy wygramy?
Na szczęście piłka nożna to taki fajny sport, w którym wbrew przewidywaniom słabszy może skutecznie utrzeć nosa większemu i silniejszemu.
Jak się przesadnie nie wystraszą to z każdym mogą powalczyć.
Za którymś razem się może udać ;)
zostanie z nich tyle co z tupolewa.
Jak wygrywają to "my", a jak przegrywają to już "oni"? ;)
ja mowie o Rosjanach, co prawda w 1612 to oni nas pogonili z Moskwy, ale w 2012 my jestesmy u siebie wiec pogonimy ich pod Moskwe i beda mieli znowu wielka Smute.
Pożyjemy, zobaczymy.
Oczywiście Nasza obrona spisze się jak potrafi najlepiej, ale może cały mecz uda się lepiej, niż wyjazdowy z Hiszpanią.
ALe ostatecznie, i tak nie ma problemu, mecz z drużyną Tuchaczewskiego i Budionnego dziadkowie wygrali, to na Euro Ruscy swoich kompleksów nie wyleczą, choćby 2 tygodnie z sierpami i młotami defiladowali :D
A drużyna Narodowa jaka jest, każdy widzi.
Jeśli Czesi po 12 minuutach prowadzą z Grekami 2:0, to może znaczyć, że wyjątkowo mecz o honor był pierwszy a nie trzeci. :(
Pozdrawiam
;-)
Ostatnio edytowany przez Jacekalex (2012-06-12 18:17:11)
Mój typ to:
POLSKA ROSJA
0 : 2
Wydaje mi się, że ruscy nas fizycznie zajadą ale jeśli ma być na odwrót to... będzie oznaczać, że coś w tej naszej piłce zaczyna się zmieniać.
Ostatnio edytowany przez BlackEvo (2012-06-12 18:16:54)
2:0 dla czechow dobrze dla nas, znaczy to ze im sie z roskimy noga powinela.
pink napisał(-a):
ja mowie o Rosjanach, co prawda w 1612 to oni nas pogonili z Moskwy, ale w 2012 my jestesmy u siebie wiec pogonimy ich pod Moskwe i beda mieli znowu wielka Smute.
A to przepraszam, źle zrozumiałem ;)
Tylko żeby nie pomyśleli, że to Grecja taka cienka. ;)
Jak zagrają ambitnie, to mogą coś tam osiągnąć.
Byleby nie bronili się ze strachu.
Nie jest źle, ale szkoda trochę.
Widać, że Smuda się przesadnie wystraszył Rosjan.
Jak ich postraszyć to też się gubią.