Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
yossarian napisał(-a):
A ja zacofany jestem, aż wstyd się przyznać bo do umawiania się ze znajomymi używam telefonu ;)
To go przynajmniej zmień na tableta :)
Ostatnio edytowany przez davidoski (2012-04-02 19:29:35)
To to to był żart?!
Eee... No dobra... to jest SekondoAprilis.
davidoski napisał(-a):
yossarian napisał(-a):
A ja zacofany jestem, aż wstyd się przyznać bo do umawiania się ze znajomymi używam telefonu ;)
I na głowie go chyba będę nosił ;)
Ciężko zmieścić tablet do kieszeni ;)
Ostatnio w tram widziałem laske. Jedzie sobie, jak nigdy nic... Słucha muzyki ze słuchawek... Nagle na jej twarzy widać, że chyba muza jej się nie bardzo podoba i ma zamiar zmienić kawałek. Co wyciąga? iPad'a >10". Myślałem, że upadnę...
yossarian napisał(-a):
davidoski napisał(-a):
yossarian napisał(-a):
I na głowie go chyba będę nosił ;)
Ciężko zmieścić tablet do kieszeni ;)
Ale co ty opowiadasz :)
http://www.youtube.com/watch?v=ClEnydJk7_o
Chciałem się zarejestrować na Facedug i lipa nie da się. Próbowałem kilkanaście razy... Cały czas twierdzi, że błędnie wpisuję kod CAPTCHA. Fakt, że jest diabelnie trudny do odczytania...
Ostatnio edytowany przez neo86 (2014-07-27 10:49:37)
Wiesz na czym polegał dowcip?
neo86 napisał(-a):
Chciałem się zarejestrować na Facedug i lipa nie da się. Próbowałem kilkanaście razy... Cały czas twierdzi, że błędnie wpisuję kod CAPTCHA. Fakt, że jest diabelnie trudny do odczytania...
Próbuj, próbuj - praktyka czyni mistrza :D
Poproszę o button "lubię to" pod postami, post Bodzia wymiata :D
Po dwóch latach dowcip ożywa? Nieźle. :)
neo86: no widocznie źle wpisałeś ;)
Kurcze czyli to tak dla jaj i to jest fikcyjny portal społecznościowy DUG? Szlak... a sami mówiliście bym tam się zarejestrował by szukać partnerki zamiast na CB (na którym już się nie odezwę)... Dowcipnisie :>
Ostatnio edytowany przez neo86 (2014-07-27 13:16:41)
hhahh ;D dobre ;]
ech... ja tam iksiatego nawet lubię, ale czasami ręce opadają :)
@x6 - szlag != szlak
Ostatnio edytowany przez ethanak (2014-07-27 13:44:13)
Ja bym chętnie zobaczył faktycznie działającą witrynę facedug. Nawet gdyby to miał być zwyczajny serwer Diaspory czy innego tałatajstwa.