Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: ◀ 1 … 225 226 227 228 229 … 255 ▶
Wątek Zamknięty
Większość ludzi (w tym niżej podpisany) złość kieruje ku, jeszcze mniej winnemu, monitorowi. ;)
U mnie raz przez Ubuntu(można ikonkę koło windowsa dorzucić ;) ) obudowa zarobiła pięścią z góry ;), zastanawiałem się, czy napęd jest sprawny ;)
Witam,
Coś z cyklu wymienionego powyżej ;)
edyta:
Pozdrawiam,
Towarzysz Torrentow
Ostatnio edytowany przez torrentow (2012-02-21 07:05:57)
"[...] organizatorzy "Ludowych Oskarów" otrzymali od kancelarii prawnej reprezentującej w Polsce interesy Amerykańskiej Akademii Sztuki i Wiedzy Filmowej (rozdaje słynne filmowe Oscary) list z żądaniem odstąpienia od używania dla nagrody słowa "Oskar". Poinformowali, że słowo to zostało w Polsce zastrzeżone dla amerykańskiej nagrody filmowej. W piśmie kategorycznie stwierdzono, że Akademia "nie aprobuje" wykorzystywania przez twórców ludowych nazwy "Oskary", argumentowano, że Polacy "bezprawnie wykorzystują prestiż nagrody" i "powodują rozwodnienie renomy znaku towarowego Oscar"."
źródło: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1515,title,Ludowe-Oskar … iadomosc.html
Jeszcze śmieszno czy już straszno? :)
Witam,
mer, eh te cycki to już komercja. Kobieta nie tylko z cycków się składa też ma artystyczną duszę.
Pozdrawiam,
Towarzysz Torrentow
torrentow napisał(-a):
artystyczną duszę.
A mnie się inaczej tam literki poukładały :)
Wszystko mi się kojarzy :(
Ostatnio edytowany przez TheAnt (2012-02-21 16:02:53)
Senior DRIFT :D
http://www.youtube.com/watch?v=JPDGQXlx4aM&feature=related
azhag napisał(-a):
Większość ludzi (w tym niżej podpisany) złość kieruje ku, jeszcze mniej winnemu, monitorowi. ;)
Tak humorystycznie o monitorach. Ktoś mi chyba podlał monitor wodą, w prawym górnym rogu pojawiła się okrąglutka czarna plama o średnicy ~4cm, która powolutku znika (pewnie ktoś chciał go wyczyścić wilgotna szmatka, dla zachowania zdrowia duchowego nie zarządziłem śledztwa ;d).
Przedwczoraj chciałem sobie na szybko zrobić timer z powiadomieniem za pomocą notify-send. Radość okazała się krótka i szybko przerodziła sie w kilka soczystych słów skierowanych w stronę monitora, zważywszy na domyślne i ciężkie do zmienienia bez notify OSD miejsce wyświetlania przez notify popupa, centralnie na plamie XD. Ofkoz notifyOSD w repo dla Squeeze nie ma ;]
Teraz trochę czarnego humoru:
I coś dla fanów Polskich skoków narciarskich:
Ostatnio edytowany przez Evilus (2012-02-27 18:37:51)
Pozwolę sobie zauważyć, że paint i notatnik to najszybciej rozwijane programy we wszechświecie ;)
Pozwolę sobie zauważyć, że cena notatnika i Painta jest wliczona w cenę systemu operacyjnego marki Windows. Od zawsze są płatne.
Komplikacja programu to nic. Prawdziwi fachowcy dyktują serwery!
azhag: Rozwaliłeś mnie tym komplikowaniem xD
Ostatnio edytowany przez P@blo (2012-02-28 23:39:37)
azhag napisał(-a):
Komplikacja programu to nic. Prawdziwi fachowcy dyktują serwery!
--------------------------------------------------------------------------
kadu-0.11/debian/changelog napisał(-a):
kadu (0.11.1-2) unstable; urgency=low
* Fixed serious mistake in changelog entry for 0.11.1-1:
This upstream versions contains important security issues... ->
This upstream versions contains fixes of important security issues
— Patryk Cisek <patryk@debian.org> Tue, 28 Feb 2012 08:15:00 +0100
Wątek Zamknięty
Strony: ◀ 1 … 225 226 227 228 229 … 255 ▶