Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
to i ja sie przywitam :P
nazywam sie michal mam 24 lata przyjechalem z wwa i uwielbiam lspci ^^
uwielbiam lspci ^^
spadłem z krzesła xD ja wolę # while [ -n "`cat ~/modlist`" -o ! -f ~/modlist ]; do echo "" > ~/modlist; for q in $(lsmod | sort | egrep -v '(^Module|[permanent])' | awk '{print $1}'); do modprobe -r $q || echo -e $q\n >> ~/modlist; done; rm ~/modlist; done, tylko nie wiem czy to działa x]
Wita foreste ;)
imię - bartek
wiek 26
system debian sid i386 kde4
Przygoda z linuxem u mnie zaczęła w 2006 roku, od tej pory ten system jest podstawowym systemem na moim pc ,
pierwsza prawdziwą dystrybucją byłą madrake 10 potem opensuse , a miedzy czasie innych dystrybucji próbowałem nawet debiana etch który nie przypadł do gustu aczkolwiek miałem trochę czasu ubuntu, wtedy zaczęło rodzic ciekawość do budowy systemu opartego o pakiety deb.
Po ubuntu wróciłem do opensuse ,, na którym siedziałem do wersji 11.0 lub do 11,2 ,, co nowsza wersja opensuse tym bardziej złe czułem na tym systemie i postanowiłem ze wybiorę jakiś inny ,wypadło na debian lenny, między w czasie poznałem przyjaciela i moderatora forum dobrych programów Kaka'e polecił mi przejść na debiana testing (squeze)od tamtej pory siedziałem i poznawałem ten system i czytałem też poradnik kaki i porad z forów o debianie i powoli dochodziłem co jest czym w systemie , a po sqieeze był whezy a od 8 miesięcy siedzę na debianie sid do tej pory :).
Poza debianem jestem administratorem forum i jednego serwer gry enemy territory i słucham muzy clubowej o twardych nutach hard style i pochodnych :p.
Uwielbiam krytykować giganta z redmont czyli Microsoft corp , zresztą nie nienawidzę tej firmy :D.
Moje strony www
enemy territory = http://polskiwolfenstein.pl
Blog = http://my.opera.com/Foreste/blog/
Ostatnio edytowany przez foreste (2012-01-13 07:39:21)
Wow jaką jeszcze mamy młodzież wychowaną
Bardzo ładnie a ty ty
Tak, jest na zagranicznych forach związanych z debianem, że każdy się oddzielnie wita, gdy się zarejestruje.
Trzeba by oddzielną kategorię na forum zrobić, dla witających się, z sprytnym algorytmem, że jak się nie przywitasz, to nie piszesz postów.
kuurde lecę założyć swój wątek bo jeszcze mi dotychczasowe posty skasują...
BTW: witamy świeżą krew :)
mati75 napisał(-a):
Tak, jest na zagranicznych forach związanych z debianem, że każdy się oddzielnie wita, gdy się zarejestruje.
Witam wszystkich. Przepraszam, za lekki poślizg:)
No to i ja witam mówię dzień dobry. ;)
Ostatnio edytowany przez azhag (2012-01-13 13:19:41)
Ja również mówię dzień dobry ; ]
Hej ;)
EDYTA:
azhag napisał(-a):
No to i ja witam mówię dzień dobry. ;)
Nie jestem polonistą czy coś tam no ale jest czasownik 'witać'. Ja się witam z tobą ty ze mną, więc może stąd się wzięło 'manieryczne witanie'?
Hehe... Mój dziatek dziadek zwykł mawiać: "Cześć Ci chwała!" :)
Ostatnio edytowany przez P@blo (2012-01-13 18:21:54)
dla ścisłości - Kaka -> były moderator dlp
Ostatnio edytowany przez Yampress (2012-01-13 17:36:58)
P@blo napisał(-a):
Hehe... Mój dziatek zwykł mawiać: "Cześć Ci chwała!" :)
„Dziatek” to dopełniacz liczby mnogiej rzeczownika, którego liczba pojedyncza najwyraźniej nie istnieje. W każdym razie „dziatki” to archaiczne określenie dzieci. Tobie chyba jednak chodziło o Twojego przodka, a nie potomka, więc zapewne powinno być „dziadek”.
Minio: Tak, chodziło mi o dziadka... Dziatków jeszcze nie mam :)
Witaj na forum ;P
o twardych nutach hard style
a co to???
a co to???
Mniemam że szarpidruty (tak intelygencja mówila na matali i nie tylko)
hello_world: Raczej nie zakwalifikowałbym metalu jako „muzy clubowej”. ;)
foreste napisał(-a):
słucham muzy clubowej o twardych nutach hard style i pochodnych
foreste napisał(-a):
Wita foreste ;)
imię - bartek
wiek 26
(...)
przejdę do sedna... miejsce zamieszkania/stan cywilny?
:D
witam.
Ostatnio edytowany przez Trin (2012-01-13 20:41:41)
ArnVaker napisał(-a):
hello_world: Raczej nie zakwalifikowałbym metalu jako „muzy clubowej”. ;)
foreste napisał(-a):
słucham muzy clubowej o twardych nutach hard style i pochodnych
Widzisz pink zacytował tylko część a ja nie sprawdziłem. To zmienia postać rzeczy naturalnie
Trin napisał(-a):
przejdę do sedna... miejsce zamieszkania/stan cywilny?
:D
witam.
:(