Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Mam zamiar wybrać się autem do Pragi. Może już ktoś był i mógłby dać jakieś rady, gdzie się warto zatrzymać. Czytałem, że autem po Pradze nie pojeżdżę, więc przydałoby się zostawić auto w bezpiecznym i najlepiej tanim miejscu ;] Może ktoś by poradził co można zobaczyć po drodze do Pragi. Liczę na Was ;]
Ostatnio edytowany przez kamikaze (2011-08-04 21:10:08)
most, zamek i te wielką eskapadę :) (kiedyś takie w PL to była rzadkość na południu), ale tak było x-naście lat temu. BTW skąd chcesz jechać?
Krizikova fontanna koniecznie. Najlepiej późnym wieczorem. Przeczytaj repertuar - taniec fontanny dobierają do muzyki klasycznej, możesz sobie wybrać :)
http://www.wirtualnapraga.pl/warto_wiecej.php?id=217
paoolo napisał(-a):
i te wielką eskapadę
eskapadę nad estakadę? ;)
Mam zamiar jechać przez Ostrave, Olomuniec, Brno. I się zastanawiam czy o te miasta też nie zahaczyć i pobyć może w dzień w każdym. Mam tydzień urlopu i w sumie się też zastanawiam jak z noclegiem, nie chciałbym rezerwować wcześniej bo właściwie nie wiem gdzie ile pobędę. Będzie na luzie jak się podoba zostaję dłużej ;] Chyba nie powinni być problemu z jakimś miejscem do spania. W sumie to może tak wyjść, że nie dojadę do Pragi ;]
Ostatnio edytowany przez kamikaze (2011-08-04 22:59:20)
ArnVaker napisał(-a):
paoolo napisał(-a):
i te wielką eskapadę
eskapadę nad estakadę? ;)
hue hue hue :D rzeczywiście :] właściwie chodziło mi o skrzyżowanie, tak swoją drogą szukam jej na google maps i nie ma tego węzła (to było takie chyba dwupoziomowe skrzyżowanie) albo zostało uproszczone, albo się inaczej teraz jedzie z Brna do Plzna przez Pragę (z autostrady 1 na 5tkę - BTW skąd Czesi mają te autostrady i to jeszcze z płyt betonowych, chyba że coś się zmieniło w tym czasie).