Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!

Ogłoszenie

Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.

#1  2011-08-04 21:09:56

kamikaze - Administrator

kamikaze
Administrator

Wyjazd autem do Pragi

Mam zamiar wybrać się autem do Pragi. Może już ktoś był i mógłby dać jakieś rady, gdzie się warto zatrzymać. Czytałem, że autem po Pradze nie pojeżdżę, więc przydałoby się zostawić auto w bezpiecznym i najlepiej tanim miejscu ;] Może ktoś by poradził co można zobaczyć po drodze do Pragi. Liczę na Was ;]

Ostatnio edytowany przez kamikaze (2011-08-04 21:10:08)

#2  2011-08-04 21:59:32

paoolo - Oldtimer

paoolo
Oldtimer

Re: Wyjazd autem do Pragi

most, zamek i te wielką eskapadę :) (kiedyś takie w PL to była rzadkość na południu), ale tak było x-naście lat temu. BTW skąd chcesz jechać?

#3  2011-08-04 22:13:50

Bodzio - Ojciec Założyciel

Bodzio
Ojciec Założyciel
Serwis

Krizikova fontanna koniecznie. Najlepiej późnym wieczorem. Przeczytaj repertuar - taniec fontanny dobierają do muzyki klasycznej, możesz sobie wybrać :)
http://www.wirtualnapraga.pl/warto_wiecej.php?id=217

Debian jest lepszy niż wszystkie klony
Linux register users: #359018
http://www.freebsd.org/gifs/powerlogo.gif
Beskid Niski

#4  2011-08-04 22:21:53

ArnVaker - Kapelusznik

ArnVaker
Kapelusznik

paoolo napisał(-a):

i te wielką eskapadę

eskapadę nad estakadę? ;)

#5  2011-08-04 22:57:49

kamikaze - Administrator

kamikaze
Administrator

Mam zamiar jechać przez Ostrave, Olomuniec, Brno. I się zastanawiam czy o te miasta też nie zahaczyć i pobyć może w dzień w każdym. Mam tydzień urlopu i w sumie się też zastanawiam jak z noclegiem, nie chciałbym rezerwować wcześniej bo właściwie nie wiem gdzie ile pobędę. Będzie na luzie jak się podoba zostaję dłużej ;] Chyba nie powinni być problemu z jakimś miejscem do spania. W sumie to może tak wyjść, że nie dojadę do Pragi ;]

Ostatnio edytowany przez kamikaze (2011-08-04 22:59:20)

#6  2011-08-04 23:14:23

paoolo - Oldtimer

paoolo
Oldtimer

ArnVaker napisał(-a):

paoolo napisał(-a):

i te wielką eskapadę

eskapadę nad estakadę? ;)

hue hue hue :D rzeczywiście :] właściwie chodziło mi o skrzyżowanie, tak swoją drogą szukam jej na google maps i nie ma tego węzła (to było takie chyba dwupoziomowe skrzyżowanie) albo zostało uproszczone, albo się inaczej teraz jedzie z Brna do Plzna przez Pragę (z autostrady 1 na 5tkę - BTW skąd Czesi mają te autostrady i to jeszcze z płyt betonowych, chyba że coś się zmieniło w tym czasie).

Stopka forum