Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
W tym dniu Wszystkim Paniom z forum, ale i nie tylko, dużo radości, pogody ducha i uśmiechu. Docenienia w pracy, w domu i przez przyjaciół. Zauważenie waszych smutków i drobnych sukcesów. Braku samotności i kogoś w pobliżu na kogo zawsze będziecie mogły liczyć.
Życzy Wam DUG i zespół administracji.
P.S. Może Bodzio zilustruje to jakimś ładnym zdjęciem :)
Fajnie, że ktoś zaczął:) dołączam się:)
Tak sobie pomyślałem, że dla wszystkich Pań to nie jeden kwiatek, tylko cały bukiet.
Dużo zdrowia dziewczyny :)
wszystkiego najlepszego :)
Może goździka? ;)
Wszystkiego naj najlepszego !!
Raz do roku jest taki dzień,
Który przemija jak piękny sen.
Wszystkie kobiety panie i matki,
W dniu tym dostają pachnące kwiatki.
Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet!!
Wszystkiego najlepszego wszystkim kobietkom w ich dniu i nie tylko w tym :]
Najlepszego wszystkim Paniom :)
Niestety bukietu pod ręką nie mam, więc będą dwa "luźne"
Najlepszego :)
Wszystkiego Najlepszego... ;)
Dla naszych Forumowych Dam wszystkiego najnajnajlepszego, dużo zdrowia, szczęścia i spełnienia marzeń :)
A ja życzę wszystkim Paniom spełnienia marzeń oraz cierpliwości do mężczyzn :-)
Wszystkiego najlepszego dziewczyny. :)
Ponieważ nie mam pod ręką żadnego zdjęcia kwiatka ni bukietu, będę oryginalny i dam zrobię w ASCII:
@ `|, |
W szczególności Trin życzę spotkania księcia z bajki (znaczące spojrzenie). :>
I ja dołączam się do życzeń! WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ LEPSZEGO!!!
Dużo radości w życiu i z waszych mężczyzn
...:::::::... ...:::::::... .:::::::::::::::::. .::::::::::::::::::. .::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::. .:::::::::::::::::::'.-=.-~, ':::::::::::::::::::. .:::::::::::::::::::' /{,_;--'},'::::::::::::::::::::. .:::::::::::::::::::: | .=~`|//| :::::::::::::::::::::. .::::::::::::::::::::: | / ; \ | :::' __, '::::::::::::. .:::::::::::::::::::::' || | | | :' .' \/\ ::::::::::::. .:::::::::::::::::::::: |\| | | |\ / \ /_| :::::::::::::. ::::::::::::::::::::::. \ | , /|'/ / | \ /_ | :::::::::::::: ::::::::::::::' ,_ '::: `\ \/|/ / /`.: \ /__/ ::::::::::::::: ::::::::::::: /\/`'. ':. `\ `./.'/\ : /.--' .:::::::::::::::: ::::::::::::: |_\ / \ ::. '. ,/|\/| // '''''::::::::::::::: ::::::::::::: | _\ / | .:: | | \ \/// .""'-. ::::::::::::: :::::::::::::: \__\ / .: .'/| | `)`/__//_/_/_\ :::::::::::: ':::::::::::::: '--.\ : /\/_| |} /.---. \ \ \ / :::::::::::' '::::::::::::'' \\ |\/_/| | //` . `'...-' :::::::::::' :::::::::: .-""'. \\\/ /{| |// .:::::....:::::::::::::: '::::::: /_\_\_\\__\`(` | '/ :::::::::::::::::::::::' ':::::: \ / / / .---.\ | | :::::::::::::::::::::::' '::::::. '-..,'` .:.`\\ | |} ::::::::::::::::::::::' '::::::......:jgs:: \\| | ::::::::::::::::::::' ':::::::::::::::::: \` | ::::::::::::::::::' ':::::::::::::::: | | ::::::::::::::::' ':::::::::::::: {| | ::::::::::::::' ':::::::::::: | | ::::::::::::' ':::::::::: | | ::::::::::' ':::::::: | |} ::::::::' ':::::: | | ::::::' ':::::. |/ ::::::' ':::.....:::::' ':::::::::' ':::::' ':'
Życzę Wam Kobiety abyście przez kolejny rok jeszcze bardziej zasłużyły na ładnego kwiatuszka. ;)
azhag napisał(-a):
W szczególności Trin życzę spotkania księcia z bajki (znaczące spojrzenie). :>
Dziękuję żabciu ;) :D
Oki doki z mej strony to bydzie tak i nara tia wiemmmmm wiocha ale jara
http://www.youtube.com/watch?v=S0avelh4crs
Całuski, cukiereczki, ciasteczka... Koniecznie z modlitwą/życzeniem: Daj XXXX aby poszło w piersi a nie w biodra lub uda!
* Za XXXX każda wstawi sobie co chce...