Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: ◀ 1 … 121 122 123 124 125 … 255 ▶
Wątek Zamknięty
czadman napisał(-a):
Ludzie nie chcą wychodzić na zacofanych, niepomocnych i nieufnych, a potem dostają za swoje. :)
coś w tym jest :]
żołnierzu, jednak wolałem nieśmiertelne cytaty samego billa g.
Fakt autentyczny dziś z pracy.
Wymieniałem koleżance stary monitor na nowy. Zapytała mnie, czy na nowym monitorze będą te same ikony co na starym...
... każdy fakt jest autentyczny... :D
edit: Nie ogladam telewizji :) co nie zmienia faktu że mam rację. Stwierdzenie fakt autentyczny jest błędne- tak jak mówienie o "dniu dzisiejszym" albo "maśle maślanym" każdy fakt jest autentyczny, jeżeli nie jest- nie jest faktem.
Ostatnio edytowany przez TBH (2009-01-06 13:35:30)
TBH napisał(-a):
... każdy fakt jest autentyczny... :D
Czyżbyś nie oglądał nigdy telewizji?
offtop: a moze postawmy botnet'a? na neostradach
Post pochodzi z forum.krasnale.org (klan Lineage 2)
Jest to odpowiedź kozaków zaporoskich na list sułtana tureckiego Mehmeda IV. Ta epistoła została stworzona w 1676 roku przez atamana koszowego Iwana Sirko wraz z "całą Siczą Zaporowską" w odpowiedzi na ultimatum sułtana. 100 % autentyk.
Ja, sułtan, syn Mehmeda, brat słońca i księżyca, wnuk i namiestnik Boga, Pan królestw, Pan królestw Macedonii, Babilonu, Jerozolimy, Wielkiego i Małego Egiptu, Król nad królami, Pan nad panami, znamienity rycerz, niezwyciężony dowódca, niepokonany obrońca miasta Pańskiego wypełniający wolę samego Boga, nadzieja i uspokojenie dla muzułmanów, budzący przestrach , ale i wielki obrońca chrześcijan - nakazuję Wam, zaporoskim kozakom, poddać się mi dobrowolnie bez żadnego oporu i nie kazać mi sie więcej Waszymi napaściami przejmować.
Sułtan Turecki MEHMED IV
Na to Kozacy odpisali:
Zaporoscy Kozacy do sułtana tureckiego!
Ty sułtanie, diable turecki, przeklętego diabła bracie i towarzyszu, samego Lucyfera sekretarzu. Jaki z Ciebie, do diabła, rycerz, jeśli nie umiesz gołą dupą jeża zabić. Twoje wojsko zjada czarcie gówno. Nie będziesz ty, */cenzura: syn psa - wulgarnie/*, synów chrześcijańskiej ziemi pod sobą mieć, walczyć będziemy z tobą ziemią i wodą, */kobieta lekkich obyczajow/* twoja mać. Kucharzu ty babiloński, kołodzieju macedoński, piwowarze jerozolimski, garbarzu aleksandryjski, świński pastuchu Wielkiego i Małego Egiptu, świnio armeńska, podolski złodziejaszku, kołczanie tatarski, kacie kamieniecki i błaźnie dla wszystkiego, co na ziemi i pod ziemią, szatańskiego węża potomku i */cenzura (czlonek)/* zagięty. Świński ryju, kobyli zadzie, psie rzeźnika, niechrzczony psie, */kobieta lekkich obyczajow/* twoja mać.
O, tak Ci kozacy zaporoscy odpowiadają, plugawcze. Nie będziesz ty nawet naszych świń wypasać. Teraz kończymy, daty nie znamy, bo kalendarza nie mamy, miesiąc na niebie, rok w księgach zapisany, a dzień u nas taki, jak i u was, za co możecie w dupę pocałować nas !
Ostatnio edytowany przez pieczara (2009-01-06 18:26:34)
pieczara napisał(-a):
100 % autentyk.
Historycy są niemal pewni, że to mistyfikacja.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Pismo_Kozaków_zaporos … na_Mehmeda_IV
A widzisz, jak się pomylić można, dzięki za sprostowanie :)
Nie tyle co mistyfikacja ale twórczość literacka lat późniejszych :]
A już myślałem, że niejaki Andrzej Kmicic naprawdę tego Bogusława porwał i kolubrynę wysadził ;)
Ostatnio edytowany przez fnmirk (2009-01-06 21:56:37)
http://www.youtube.com/watch?v=Vk3R5gAYQIo&feature=related co autor miał ma myśli??
http://bash.org.pl/471376/
Edit: Sory nie zauważyłem że było
Ostatnio edytowany przez giegiel (2009-01-08 16:27:52)
Zerżnięte z forum OLyclub.
Jedna ludzka komórka zawiera 75 MB informacji genetycznych. Dlatego jeden plemnik 37,5 MB. W jednym ml spermy jest 100 milionów plemników.
Przy ejakulacji trwającej średnio 5 sekund uwolni się 2,25 ml spermy.
Z wyliczeń otrzymamy, że przepustowość danych męskiego penisa wynosi (37,5 MB x 100 MB x 2,25)/5 = 1687,5 Terabajtów na sekundę.
W wyniku tego wiemy, że żeńskie jajeczko jest zdolne wytrzymywać ataki DDoS o objętości więcej niż 1,5 Pentabajtów na sekundę a przy tym przepuści tylko jeden pakiet danych. Tym samym jest to najlepszy hardware'owy firewall na świecie! Jedna wada... Ten jeden jedyny pakiet, który system przepuści, zawiesi cały system na 9 miesięcy.
juz trzeci raz :DD nawet czwarty bo na shutbuxiue jest
Rumi: Wogle wszystko ostatnio takie z powtarzane widać nikt nie czyta tylko pisze .. nabijacze :P
:] wziete z opisu na mojej userliscie na gg
http://www.emocje.net.pl/25-powodow-aby-umowic-sie-z-informatykiem/
Kolejny suchar :
export PS1='C:${PWD//\//\\\}>'
Ostatnio edytowany przez ba10 (2009-01-09 14:46:42)
Wątek Zamknięty
Strony: ◀ 1 … 121 122 123 124 125 … 255 ▶