Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: ◀ 1 … 119 120 121 122 123 … 255 ▶
Wątek Zamknięty
@marcus
Imho Wojtek Cejrowski i Kuba Wojewódzki to ludzie, którzy są bardzo inteligentni, oczytani i nie boją się wyrazić swojego zdania (czasami w sposób nieco chamski). Może i czasami są chamscy i za bardzo bezpośredni ale o to w tym wszystkim chodzi, prowokują pewne grupy społeczne do wyrażania zdania. Bolą Cię jego wypowiedzi ? (znaczy Cejrowskiego) ? Może jak na spokojnie pooglądasz go zrozumiesz;) Ci dwaj osobnicy to tacy ludzie, którzy mogliby nas obrazić doszczętnie.. a my nawet o tym byśmy nie wiedzieli :)))
Dlatego są bardzo popularni bo nie są szarą bezkształtną galaretą, mówią co myślą i są wierni swoim przekonaniom. Z podobnego powodu blog JKM jest najbardziej poczytnym blogiem w Polsce. :)
Większość "publicznych" postaci pojawia się gdzieś tam i zaraz znika w czeluściach różnych odcieni szarości. :)
ta wojewodzki : pozer do kwadratu i cejrowski pseudointelektualista. tak sobie tlumaczcie ze oni sa oczytani i ynteligetniy. odrazu mozecie dode dorzucic ona tez ma wysokie iq o0.on wyraza swoje zdanie ok ale nazywanie GLUPIA ITP dzialaczki ruchu n arzecz rownouprawnienia lesbijek i geyow na antenie telewizji ja jedynie moge nzawac %$@^^%&^%#. mnie nie bola jego wypowidzi bo tacy ludzie przy mnie sie tak nie wypowiadaja bo jesli sproboja to moze sie to dla nich zakonczyc kilkoma operacjami. bo ja nie toleruje katomatolkow probujacych narzucic calemu swiatu swoje religijne zabobony . FIN i koniec tematu bo zaraz bedzie ze jestem trollem .
ps tacy ludzie jak on jak wojewodzki jak ziobro jak (tak zwany) profesor nowak jak rydzyk to sa POZERZY , nei maja nic do przekazania wiec zeruja na ludzkim strachu glupocie i ograniczeniu choryzontow myslowych . tak samo jak hitler on jechal na nienawisci do zydow . a teraz w modzie jest nienawisc do komunistow ( pomimo ze nigdy komunizmu nie bylo byl socjializm ale cejrowski ejst za glupi zeby zrozumiec ta roznice), albo nienaiwsci do zydow albo to cyklistow etc. a wojewodzki porpostu jest smieszny z tym jego programokiem w ktorym jedynie co robi to sie osmiesza, taka kopia mtv tam tez same buraki siedza
Ostatnio edytowany przez marcusdavidus (2008-12-25 14:59:54)
marcusdavidus napisał(-a):
FIN i koniec tematu bo zaraz bedzie ze jestem trollem .
Już za późno. :)
pff :P
http://www.cejrowski.com/zyciorys/
http://pl.wikipedia.org/wiki/Kuba_Wojew%C3%B3dzki
http://pl.wikipedia.org/wiki/Cejrowski
Najlepiej niech każdy sobie ich oceni sam zamiast naskakiwać na siebie. Powiem, że jednego cenię drugiego nie specjalnie toleruję.
Jest takie fajne powiedzonko dziecięce: ,,Kto się przezywa ten się tak sam nazywa.''
A gdzie tu sprzeczność?
Wojewódzki nigdy nie krył swoich lewicowych przekonań, otwarcie przyznając się do głosowania na formacje lewicowe. Mimo to w 2007 roku na łamach swojego programu oficjalnie zadeklarował poparcie dla Platformy Obywatelskiej.[1].
:)
imo kazdy kto nie byl idiota glosowal na PO wtedy a raczej vs pis
Koniec panowie, to jest dział humor, a nie dyskusja o polityce. Jak jesteście bystrzy, to znajdźcie remedium w necie na post czadmana, a nie przedstawiać mi tu Waszych przemyśleń politycznych.
Wszyscy starzy DUG-owcy wiedzą, że się z czadmanem nie zgadzamy politycznie, ale się lubimy i szanujemy, a nie skaczemy sobie do oczu, i żaden z nas nie przekonuje drugiego na siłę.
Każdy następny post nie związany z tematem wątku będzie bezwzględnie kasowany.
Kurcze dlaczego przynajmniej raz na rok, muszę takiego posta pisać.
Pije Japończyk z POlakiem gorzałę w Japonii. Każdy ma swój trunek narodowy, polak wiadomo księżycówa. Japończyk próbuje, otrzepało go, sponiewiarało i pyta
- Co to było ?
- Bimber - odpowiada polak
Następnie polak próbuje japońskiej sake. otrzepalo go sponiewierało, rzuciło o ziemie. Polak pyta
- Czy to było sake?
- Nie, trzęsienie ziemi
U lekarza:
- stwierdzam u pana marskość wątroby, to pewnie z powodu nadmiernego używania alkoholu,
- ależ ja nie piję!!
- szkoda, to bardzo komplikuje mi diagnozę.
Bodzio napisał(-a):
Kurcze dlaczego przynajmniej raz na rok, muszę takiego posta pisać.
xD
pierwsza pozycja :)
AgayKhan napisał(-a):
Czyli to był taki wyznacznik ilorazu inteligencji?
nie
Przychodzi do apteki homoś z urną.
- To mój ukochany, niedawno zmarł tragicznie ... :-(
- No ale co ja panu poradzę...? To jest aptekta.
- Już nigdy go nie przytulę... kochałem go.... :-(
- Przykro mi, ja nie mogę panu pomóc ....
- Może chociaż jakieś czopki dałoby się zrobić ... ?
Rumi napisał(-a):
ale suchara wykopalem na forum, ale jesli wierzyc dacie umieszczenia postu: 2007-08-19 12:51:58, to moge powiedziec ze bylem tam wtedy :D gdzies tam w tle jagiellonia jest widocza :D tzn nie na tym zdjeciu, ale za transparentem
- Proszę brać te czopki nasenne, bardzo szybko działają.
Przy następnej wizycie pacjent prosi:
- A mógłbym dostać coś słabszego? Bo jak się budzę to mam jeszcze palec w dupie...
...To niech poszkodowana opowie co się zdarzyło
- Jestem sprzątaczką w szpitalu Wysoki Sądzie, i jak myłam podłogę to ten doktor podszedł z tyłu i mnie zgwałcił
- To nie mogła Pani uciec do przodu ??
- na UMYTE ????
bu. Cenzura na forum :<
a tu kawał:
Mała dziewczynka gra na pianinie, ładniutka taka, ładnie uczesana, z
warkoczykami taka...
Podchodzi do niej dziadek i z zachwytem mówi:
- Dziewczynko, taka malutka jesteś, a tak pięknie grasz...
- Zdziwiony, kur*a, nie?
Wątek Zamknięty
Strony: ◀ 1 … 119 120 121 122 123 … 255 ▶