Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Did you know?
If everyone in the world had the same BMI as you, it would remove 286,987,609 tonnes from the total weight of the world's population
You're most like someone from Eritrea*
You're most like someone from Eritrea*
Ostatnio edytowany przez pink (2012-07-17 09:44:14)
(16 BMI)
You have a lower BMI than 94% of females aged 15-29 in your country
You have a lower BMI than 89% of females aged 15-29 in the world
If everyone in the world had the same BMI as you, it would remove 88,498,392 tonnes from the total weight of the world's population
I problem otyłości znikłby jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki, muszę zacząć to propagować :)
Nawet ludzie z Południowej Afryki mają wyższe BMI ode mnie...
mówi się schuść czy schudnąć ?
a może schudywnąć ?
-- Jak szybko stracić na wadze?
-- Kupić wagę za 100 zł i odsprzedać za 50 zł.
(powyższy post sponsorowalo poczucie humoru ferviego)
Your numbers
Obesity Index
28bmi
BMI is an estimate of how "overweight" or "obese" a person is
National
Above average
You have a higher BMI than 96% of males aged 15-29 in your country
Global
Above average
You have a higher BMI than 93% of males aged 15-29 in the world
Did you know?
If everyone in the world had the same BMI as you, it would add 48,825,055 tonnes to the total weight of the world's population
You're most like someone from Croatia*
* Compared with other males aged 15-29 in Croatia
Jest masa!
Ale jak przebiegne w godzine 10km i pod woda przepłynę 30m to chyba nie jestem kaleką ? ;D
Bodzio napisał(-a):
mówi się schuść czy schudnąć ?
a może schudywnąć ?
Schudywnąć brzmi bardzo dobrze. Można też zabłysnąc w towarzystwie i powiedzieć "zredukować masę ciała" %-))
krasnij napisał(-a):
(23 BMI)
You're most like someone from France*
@Trin: Toż Ty masz niedowagę mocną. Nabrać masy by się przydało :-)
Ale ja jem normalnie, ostatnio przytyłam 2 kg i ważę 42 :P
Wiecie, warzywka, owoce, malinki ze śmietaną, brzoskwinie, banany, brokuły - bardzo często bo lubię, z mięsa głównie kurczak i wołowina, sałata, pomidorki, ogórki, dwie kawy z mlekiem lub 30% śmietanką dziennie, pizzy od czasu do czasu też nie odmówię, ze słodyczy głównie czekolada i lody. No i... i jakoś nie tyję. Pewnie przydałoby się zbadać hormony. Ale dobrze czuję się w swoim ciele, nie narzekam.
Ale ja jem normalnie, ostatnio przytyłam 2 kg i ważę 42 :P
Fervi
kobieto nie wychodzi z domu, bo cię jeszcze jakiś ptak drapieżny porwie
Ostatnio edytowany przez copowieryba (2012-07-17 14:27:07)
Ja mniej więcej BMI 24-25, ino wzrost musialem dać w stopach, bo ułamka 1,80 m brytoloska strona nie paniała.
copowieryba napisał(-a):
kobieto nie wychodzi z domu, bo cię jeszcze jakiś ptak drapieżny porwie
Nie ptak, tylko azghag ;)
Ostatnio edytowany przez Jacekalex (2012-07-17 15:39:14)
25
Jacekalex napisał(-a):
Ja mniej więcej BMI 24-25, ino wzrost musialem dać w stopach, bo ułamka 1,80 m brytoloska strona nie paniała.
Brytolska strona nie potrafiła zrozumieć, że można użyć przecinka do oddzielenia części ułamkowej liczby. Gdybyś wpisał „1.80” to by Ci wszystko wyświetlił jak należy.
Zresztą mogli kazać podać w centymetrach i by nie było problemu.
U mnie 23, a u żonki wyszło 22 bmi. Oboje przypominamy mieszkańców Singapuru. A to ciekawe.
Minio napisał(-a):
Jacekalex napisał(-a):
Brytolska strona nie potrafiła zrozumieć, że można użyć przecinka do oddzielenia części ułamkowej liczby. Gdybyś wpisał „1.80” to by Ci wszystko wyświetlił jak należy.
Zresztą mogli kazać podać w centymetrach i by nie było problemu.
Faktycznie, jak chodzilem do szkoly, to do ułamków dziesiętnych używało się przecinka....
I ja tak odruchowo na klawiaturze numerycznej...... ;)
Widocznie ktoś tam przesadził z regexem.
:D
Jacekalex napisał(-a):
Faktycznie, jak chodzilem do szkoly, to do ułamków dziesiętnych używało się przecinka....
I ja tak odruchowo na klawiaturze numerycznej...... ;)
Widocznie ktoś tam przesadził z regexem.
:D
W języku polskim i owszem się używa przecinka. Jednakowoż w angielskim już kropki, przecinek w nim jest używany do separacji tysięcy (jak u nas spacja bądź kropka). Co ciekawe, nauczono mnie tego w szkole.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Separator_dziesiętny
24
You're most like someone from Kyrgyzstan*
Mi to nie działa. Wpisuje i bmi mam 0. Co jest nie tak? Sprawdzałem na innej przeglądarce...
P@blo napisał(-a):
Mi to nie działa. Wpisuje i bmi mam 0. Co jest nie tak? Sprawdzałem na innej przeglądarce...
Jak się ma ponad 100 metrów wzrostu, to jakby nie liczyć, wychodzi 0 ;)
Ostatnio edytowany przez yossarian (2012-07-17 18:10:44)
BMI 25 - w normie ;]
======
Ranking końca stawki woła o pomstę do ...
Like it.. You're most like someone from Botswana* National i Global: Above average Bodzio, ty mnie widziałeś w realu, ile mi dajesz? :)
BMI jest niemiarodajnym współczynnikiem fałszującym wyniki :P BAI jest bardziej miarodajne.
bmi 26, lekko przekroczona norma, czyli mam jeszcze dużo miejsca na piwo