Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: 1
Wątek Zamknięty
Poszukuje osob do strony o linuxie wiecej informacji gg:1730082
Poszukujesz osób do strony? Czyli że co? Chcesz stworzyć nową stronę, rozwijać już istniejącą, poszukujesz ludzi którzy stronią od Linuksa, a może poszukujesz ludzi którzy wstawią się po stronie Linuksa w jakiejś dyskusji?
Pisanie strony o Linuksie proponuję zacząć od nauki deklinacji tego rzeczownika.
Co innowacyjnego oferowała by nowo powstał strona, że warto było by przyłączyć się do projektu?
Jaką ekipę? Do czego? Po co? Dla kogo?
gg:1730082
przykro mi, nie używam
Lepiej kolego napisz o co chodzi jeśli nie chcesz odpowiadać na masę pytań każdej osobie kontaktującej się z tobą oddzielnie. Jeśli w ogóle ktoś spróbuje się skontaktować w odpowiedzi na coś tak niesprecyzowanego i zniechęcającego. Wieje amatorszczyzną, a tak to sobie można robić stronkę domową, na którą zaglądają jedynie znajomi czasem.
Ma dobre chęci a wy go od razu.. ;)
Zobaczymy co z tego wyjdzie, mam nadzieję, że dasz info i zobaczymy jak się rozwinęła strona - jak nie dasz, to znaczy, że koledzy wyżej mieli rację ;)
Chociaż wątpię, bo konto założone po to pewnie by dać informację i zapomnieć o nim.
azhag napisał(-a):
Jaką ekipę? Do czego? Po co? Dla kogo?
gg:1730082
przykro mi, nie używam
Ja tez
Chyba bns ma rację z tym kontem założonym aby zapomnieć. Zbytnio się kolega nie angażuje w sprawy Linuksa.
http://www.debian.linux.pl/viewtopic.php?p=66545&am … 9c112fc#66545
Jeżeli się mylę to z góry przepraszam.
Ostatnio edytowany przez fnmirk (2008-09-21 16:09:40)
To się zobaczy.
Czy tu wróci czy nie.
Nie mógł, bo on dopiero szuka ludzi z którymi będzie robił tę stronę ;) .
Tutaj na forum jest tylko jeden post od tego ludzika ;)
Wątek Zamknięty
Strony: 1