Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.

prawiczek erotoman
Wakacje.... ech.. kto ma ten ma... Ja 5 dni w tyg. w pracy a w weekend'y w szkole.... Dzis ostatnie egzaminy wiec przynajmniej bede mial ta sobote i niedziele wolna...
o to tak jak ja 5 dni w robocie 3 w szkole 5+3 to 8 a tydzień tylko 7 ma :]

Członek DUG

Jakie wakacje.....w tydzien praca w soboty buda...jeszcze ta sesja....bede walczyl w kamapnii wrzesniowej to jest pewne...{ metody numeryczne ... FUCK !! } ..... no i pozniej to wakacyjne weekendy only i moze jakis urlopik sie zalatwi to MAX z 7 dni heh....pozdrawiam wszystkich walczacych w kampani wrzesniowej 2007 troku ...
Pozro

Członek DUG

Staruszki, ja tam mam wakacje ;]

Admin łajza

co to są wakacje?

matka przelozona

Członek DUG

co to są wakacje?
czysto teoretyczne pojęcie oznaczające czas wolny od pracy ;)

Członek DUG

{ metody numeryczne ... FUCK !! }
Ja robie dyplom z metod numerycznych, ale rozmumiem Twoj bol. Juz mi to bokiem wychodzi. Ale jak dla mnie to ostatnia taka ostra sesja, Pozniej juz tylko z gorki :D

Moderator

2 egzaminki do zaliczenia i jak dobrze pojdzie to w poniedzialek zaczecie wakacji /czyt. czas na jakas robote ;)

Oldtimer

u mnıe luz. ale jako uczen elo raczej nıe powınınem sıe wypowıadac. gdyz jeszcze nıe znam tych atmosfer jakıe panuja przed sesja. albo czyms takım

Członek DUG

Ja jutro ide po swiadectwo i mam 2 miesiace ciaglego leniuchowania :D

Moderator

A Ja za tydzien w piatek mam obrone i koncze 5 lat leniuchowania :) z wakacji pozytku nie bedzie bo wlasnie zaczelem nowa prace i urlopu nie dadza :(

Członek DUG

Ja juz jestem po sesji. I sie qrcze bardzo zdziwilem, ze w tym roku ominie mnie kampania wrzesniowa :D Do zadnej roboty nie ide. Chrzanie imperialistyczno-kapitalistycznych wyzyskiwaczy (czyt. pracodwacow) i bede sie obijal. Wypieszcze mojego Debianka albo innego pluszaka, umyje sie, ogole i w ogole znowu zaczne zyc :-) A od pazdziernika bedzie sie dzialo oj bedzie :/
Powodzenia wszystkim wkuwajacym!

Użytkownik

A Ja za tydzien w piatek mam obrone i koncze 5 lat leniuchowania :)
dzisiaj? powodzenia !! :)
a mnie sie cos obrona odwleka, ale poki co, to nie byloby nawet czego bronic :P za bardzo sie przyzwyczailam do slodkiego lenistwa i sie zebrac nie moge :P
na wakacje wyjezdzam do roboty, ale za to prawdziwe wakacje mialam przez caly rok :P
a od pazdziernika jak BiExi i Rumi - 5 + 3... + jeszcze zalegla magisterka...
pzdr

prawiczek erotoman
a od pazdziernika jak BiExi i Rumi - 5 + 3... + jeszcze zalegla magisterka...
Przepraszam najmocniej że co :>

Członek DUG

prawiczek erotoman
WAKACJE :D właśnie wróciłem z obrony ... nowy inżynier na forum ;) trzeba teraz jakich II stopnia poszukać, ale najpierw odpoczynek ;P

Ojciec Założyciel
Rumi gratulki :)))) żywy nie wyjdziesz. Jaka knajpa i kiedy ???

prawiczek erotoman
yyy ... yyy ja tam jestem ze starej szkoły tory kolejowa etc ;) ale picie gdzieś grupowe ogólnei będzie tylko reszta musi sie zwyobronić :)

Ojciec Założyciel
ja tam z Twoimi miśkami nie mam zamiaru pić - Ty, Biexi, Jezoo i ooo Kodzik

Członek DUG
Ja bym wpadł ale pewnie mnie nie chcecie:(:(

prawiczek erotoman
Bodzio napisał(-a):
ja tam z Twoimi miśkami nie mam zamiaru pić - Ty, Biexi, Jezoo i ooo Kodzik
wow prawie jak zlot :D

Driver

Noo Rumi gratulacje. Swoja droga... temat o wakacjach a ja i jtak nie wiem juz co to slowo oznacza. Tak jak mowiles... 5+3=8
Pozdrawiam ;)