Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
No witam w Waszych szeregach. Nie zakładam nowego tematu żeby niepotrzebnie nie zaśmiecać. Mam nadzieję że miło tu spędzę czas wśród Debianowców, którym to mózg paruje od niekończącej się wiedzy :] Pozdrowienia dla wszystkich, w miarę możliwości będę się starał pomagać. Jest to zarazem mój 1-wszy post :]
...Nie zakładam nowego tematu żeby niepotrzebnie nie zaśmiecać...
Brawo już masz plusa
Czesc ED. :)
Jesteś z powiatu oświęcimskiego, czy są jakieś inne Kęty, o których nie słyszałem? :))
Edit:
Jednak KOS na rejestracji samochodu. :) To z jednego powiatu jesteśmy. :)
Czesc ED. :)
Witam :D
Jesteś z powiatu oświęcimskiego, czy są jakieś inne Kęty, o których nie słyszałem? :))
Jak już zauważyłeś jestem z powiatu oświęcimskiego, ale można się pomylić bo Kęty leżą też na północy polski :]
...To z jednego powiatu jesteśmy. :)
No i fajnie, jeden ziom więcej :)
He i wecej potecjalnych ludzi na zjedzie DUG'a
Ciekawe, ciekawe, jestem zainteresowany, tylko czy odległość mnie nie odstraszy :]
z Gorlic nie jest tak daleko do kęt wiem bo jechałem :D
no i przy okazji zgubiliśmy się w kętach ale szczegół :)
Z prawdziwą przyjemnością chciałbym nareszcie powitać wszystkich forumowiczów.
Nareszcie, bo po przygodach z red hatem, mandrakem i chwilę z Ubuntu (nie wspominając windowsa - blllllllleeeeee) w końcu mam na dysku zainstalowany SYSTEM (tj. Debian Sarge)
Mam nadzieję, że przydam się tutaj komuś na coś :D. Jesze raz - WITOJCIE !!!
Witaj w naszych szeregach peeboy. Im więcej nas jest, tym więcej wujaszek bill ma poobgryzanych pazurów. Z tym redhatem i mandrakiem to się nie martw, też przez to przechodziłem, ale już się nawróciłem :-)
tylko niemysl duzo bo debian pochłania mase czasu ;0 i zdrowia :P a w nocy sie spi ;]
Z tym redhatem i mandrakiem to się nie martw, też przez to przechodziłem
tja. od czegoś trza zacząć. kto tego nie przechodził ;)
Już nam się podoba :) Czytałem sobie wątek "Gang Debiana" na forum linux.com.pl i mnie tu przywiało bo fajna społeczność tu bytuje :)
wszystko w swoim czasie:) ale serdecznie witamy kolejnego adepta:) zycze sukcesow w poznawaniu systemu:)
oczywiscie w razie problemow pomozemy:)
ale wątek bardzo zbędny...
czemu? w sumie możnaby go przykleić dla tych, którzy lubią się tak "oficjalnie" witać :)
w sumie możnaby go przykleić dla tych, którzy lubią się tak "oficjalnie" witać :)
w sumie pomysł nie jest zły ;)
był chyba gdzieś już taki temat?
pnhd, witam również ;]