Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Potrzebuje konta shell z możliwością uruchamiania własnych programów, dostępem do kompilatora, postawieniem własnej strony www z php i mysql. Cena do 100zł rocznie. Patrzałem na kilka ofert jednak w sumie to nie wiem która najlepsza... Jakie konta macie? Co polecacie?
ekhm, a nie lepiej samemu postawic sobie w domu na Debianie apacha, php mysqol, ssh i miec kompilator. a majac stale lacze, mozna sie zarejestrowac na dyn.pl (stale nazwy ineternetowe dla dynamicznych IP, np takie sa w tepsie neostrada), i to wszytko na 0zl za rok,
co ty na to
Oj, nie kazdy ma neostrade albo dsl, czyli lacze z zewnetrznym IP, w sieci lokalnej czasami ciezko wymusic na adminie zewnetrzne IP.
Za dodatkową opłatą, w wielu przypadkach, można...
No wlasnie ale nie we wszystkich, Ja teraz jestem tymczasowo wpiety do sieci w kawiarence internetowej, ktora na szczescie ma malo klientow ;) no ale to jest dsl z jednym publicznym IP i skad mi wezma drugiego dla mnie ?:)
No, na moim kompie nie moge za bardzo zrobić sobie takiego czegoś, bo komp musiałby non stop chodzic, a to mi za bardzo nie odpowiada (strasznie szumi). To macie jakieś oferty? Zależy mi, a na polskich nic nie potrafie ciekawego znaleźć...