Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: 1
Poszukuję jakiegoś ustrojstwa które mógłbym sobie założyć na rękę i podczas biegania/jazdy na rowerze spoglądać co jakiś czas na aktualne tętno. Ważne żeby podgląda/monitoring działał w trybie ciągłym, a nie jak w tanich wynalazkach że trzeba się zatrzymać, nacisnąć guzik... poczekać aż sobie pomyśli i dopiero wtedy coś odczytać - ma być tak że jadę np. na rowerze i podczas jazdy na sekundę lukam że tętno jest tyle i tyle i w razie czego dostosowuję tępo.
Da się takie coś kupić do 500 zł, czy raczej za niska półka cenowa? Możecie coś polecić?
xiaomi mi band 3, sam używam amazfit ale cena grubo ponad 500
Ostatnio edytowany przez mati75 (2019-06-14 22:12:20)
A Xiaomi mi band 3 da się ustawić w ogóle w tryb ciągły z pokazywaniem pulsu? Niby widziałem że on potrafi w interwałach zapisywać puls w pamięci (ale chyba też co minute czy jakoś tak), ale jakoś nie znalazłem nigdzie filmu żeby to działało jako monitor w czasie rzeczywistym...
Anyway, na razie zakupiłem coś takiego:
https://allegro.pl/oferta/pulsometr-beurer-pm-25-7759892792
Będę testował - sprzęt bez zbędnych pierdół, mierzy ponoć dokładnie a cena zachęcająca.
Strony: 1