Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundację Dzieciom „Zdążyć z Pomocą”.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.

Zbanowany

1950
Ostatnio edytowany przez uzytkownikubunt (2016-12-01 01:18:06)

Cenzor wirtualnego świata

Użytkownik

to z policja to jest zenujace nie smieszne, zenujace ze poziom kultury mlodszej czesci spoleczenstwa jest tak niski po drugie ze policjanci nie potrafia sie z takiej durnej sytuacji z honorem wyplatac (nawet odpuscic - czasem, zwlaszcza przed kamerami, ja nie bardzo wiem za co oni go chcieli zwinaci w koncu zwineli).

Podobno człowiek...;)

Nie tylko Policjanci są wybitnie zdolni...
W ogóle nasz cudowny Naród przeżywa totalną "olsenizację". :P

Użytkownik

a tu przyklad na to ;-)
http://en.wikipedia.org/wiki/Inflation_%28cosmology%29
http://pl.wikipedia.org/wiki/Inflacja_kosmologiczna

Psuj

Wchodzimy na stronę https://maps.google.com i wyszukiwarce wpisujemy nigga house. Co widzimy?

Użytkownik

he smieszny jestes, tak sie akurat zlozylo ze dokladnie 14 kwietnia (miedzy innymi) dwoch czarnych braci uratowalo mi zycie, a tego typu zarty swiadcza tylko o twojej zasciankowej mentalnosci.

Psuj

To był sarkazm z mojej strony.

Podobno człowiek...;)

Użytkownik

In dubio pro tributario jest od zawsze, jeżeli o to chodzi. Tylko urzędnicy o tym nie wiedzą.

Cenzor wirtualnego świata

Driver

Takie głupie, że nie tylko śmieszne... --> https://www.youtube.com/watch?t=34&v=fmfS18wm6a0
I to był kandydat na prezydenta.... :|

człowiek pasjonat :D
BlackEvo napisał(-a):
Takie głupie, że nie tylko śmieszne... --> https://www.youtube.com/watch?t=34&v=fmfS18wm6a0
I to był kandydat na prezydenta.... :|
A z czym Ty masz problem? Przecież dobrze gada.

Zbanowany

1958
Ostatnio edytowany przez uzytkownikubunt (2016-12-01 01:18:16)

Driver

Dokładnie, chłop może i gada na temat. Ale nie miesza się tego do polityki i ostatnie zdania to wręcz parodia jakaś. Jak dla mnie głupie, żenujące i z tego powodu śmieszne.

Podobno człowiek...;)

BlackEvo napisał(-a):
Dokładnie, chłop może i gada na temat. Ale nie miesza się tego do polityki i ostatnie zdania to wręcz parodia jakaś. Jak dla mnie głupie, żenujące i z tego powodu śmieszne.
Może śmiesznymi czy głupimi słowami, ale Braun opisał nieźle kwestię działania Cloud Computing, i kwestie prywatności i bezpieczeństwa danych, które ludzie trzymają w kompie czy smartfonie.
Jak ktoś nie rozumie problemu, to da się go streścić w prostych słowach:
"gdyby Hitler, zamiast tego systemu kart perforowanych od IBM, miał np Facebooka, Microsoft albo Google"
........
Oczywiście niektórzy mogą myśleć, że od 1933 czasy się zmieniły, ale jak pokazują różne wydarzenia z ostatnich lat, nie zmieniły się tak bardzo,
jak się niektórym wydaje.
Ostatnio edytowany przez Jacekalex (2015-05-23 06:25:18)

człowiek pasjonat :D

Kapelusznik

Tyle razy prosimy żeby nie wciągać na forum polityki… Wątek tymczasowo zamknięty.

Kapelusznik

Wątek otwarty, proszę tylko o porzucenie tematu polityki. Jeśli ktoś jeszcze nie słyszał, to przypominam, że na DUG-u nie ma miejsca na politykę – tak było kiedy sam się tutaj rejestrowałem i tak jest nadal.

Podobno człowiek...;)

Za wcześnie, powinieneś go otworzyć w listopadzie, po sezonie wyborczym. :D

Użytkownik

Arn napisał(-a):
tak było kiedy sam się tutaj rejestrowałem i tak jest nadal.
A dug to powstal w ktorym roku ?

Członek DUG

Ok też polityki nie lubię. Ale jak ktoś ma ochotę się na ten temat wypowiedzieć, wymienić poglądy właśnie na tym forum to dla czego nie może być taki wątek? Co w tym złego?
Ostatnio edytowany przez guzzi (2015-05-28 12:01:10)

Podobno człowiek...;)

Złe jest to, że takie tematy się czasem nakręcają samoczynnie, a młodzież często nie ma umiaru w dyskusji.
Temperatura między niedzielnymi wyborami, a październikowymi będzie taka,
że zaczną się chyba anteny telewizyjne topić. ;)
Już się z resztą zaczęło, wystarczy posłuchać, co mają do powiedzenie różne autorytety w tvpinfo.
A potem trochę takich "żartów" zawsze tutaj wyląduje, włącznie z jedną przykładową stronką na FB, która jeszcze nie jest usunięta, co mnie trochę dziwi (założyła ją dziennikarka Polsat News).
Ostatnio edytowany przez Jacekalex (2015-05-28 12:31:57)

Kapelusznik

darius: 2004
guzzi: kiedyś dawno temu dyskusje o polityce nie były tutaj eliminowane – kończyły się pyskówkami i obrażaniem się nawzajem. W końcu administratorzy zdecydowali, że polityki w ogóle nie będzie, bo nic konstruktywnego z tego nie wynika. Nie potrafię powiedzieć kiedy dokładnie to było, bo to czasy jeszcze sprzed mojej „kadencji” na forum. Gdyby chodziło o dyskusję na przyzwoitym poziomie na tematy polityczne, to nie byłoby problemu, ale to się po prostu nigdy nie udaje.