Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Jako ze temat o laptopach znikl razem z baza, to zaczynam raz jeszcze. Koniec koncow kupilem tego. Fajnie trafilem bo hp akurat obnizylo ceny a kumpel wzial mi go na firme i praktycznie zaplacilem cene netto.
więc skoro już sobie kupiłeś laptopa to co chcesz się dowiedzieć w tym temacie? czy wybór dobry itp.?
EDIT: czy można "zamówić" laptopa składanego? tak jak są kompy że np. chcesz mieć to i to w nim one kupują składają nie dają plomby i masz dobrego kompa z gwarancją bez plomp tylko czy jest to samo z laptopem?
BaB bardzo fajny ten laptopik :) ale drogi Znacie może jakieś miejsca jak sklepy internetpo we (nie aukcje) gdzie można kupić tańsze laptopki tzn stare a nófki. potrzeba mi kompa przenośnego do neta tylko ale nei chce uzywanego
więc skoro już sobie kupiłeś laptopa to co chcesz się dowiedzieć w tym temacie?
Jak napisałem jest to nawiązanie do tematu który się stracił po awarii bazy, więc zainteresowani będą wiedzieć o co chodzi.
czy można "zamówić" laptopa składanego? ...
Nie wiem jak inne firmy ale w hp jest możliwość że sobie zamówisz laptopa pod siebie, bo wiadomo że wszystkich możliwych kofiguracji nie są w stanie wystawić. Trzeba na to czekać około 3 tyg.
...ale drogi...
Ja za niego zapłaciłem 3740 zł więc uważam że za taki sprzęt cena niezła
fajny sprzecik, ale pewnie do pracy sobie kupiles?? bo taki sprzet to juz musi zarabiac na siebie....
fajny sprzecik, ale pewnie do pracy sobie kupiles?? bo taki sprzet to juz musi zarabiac na siebie....
no narazie okokło 25% czasu działania to będą cele zarobkowe, ale mam nadzieję że z czasem uda mi się to zmienić:)