Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Cześć, planuję kupno telewizora, ale kompletnie się na tym nie znam. Cena tak do 1200-1300 zł. Miło było by aby posiadał dekoder MPEG-4 (DVB-T). Przydało by się, żeby miał w miarę czysty dźwięk i wyraźny obraz.
Pierwsze co mi się spodobało to ten: http://www.agito.pl/telewizor-lg-32-lcd-32lk450-405 … .html?cid=360
Co sądzicie o nim?
Pozdrawiam!
Zwróć uwagę na dźwięk. Ja kupiłem mojej mamie 26 cali bardzo ładny Thomson. Płaski, b. wąskie ramki. Nie błyszczy się. Śliczny. Mama jest zachwycona. Ale ja byłem wstrząśnięty i zmieszany ;)
Telewizor nie ma za grosz basów i dźwięk jest jak z komórki. Masakra. No ale jest cieniutki więc coś za coś. Ale nie kupił bym go drugi raz:) Niestety marketingowcy jak wszędzie tak i tu maczali palce :/
DVB-T to jak dla mnie mus - nie mamy kablówki (tzn. rodzice). Zwrócił bym jednak uwagę na (choć o to bardzo trudno) matową obudowę/ekran. No chyba że lubisz codziennie ścierać kurz ;)
Poza tym ciężko mi coś doradzić. Na pewno obejrzał bym i posłuchał (!) go przed zakupem
Nie jestem pewny jak za te pieniądze, ale normalnie celowałbym bardziej w TV LED niż LCD - głównie ze względów wytrzymałościowych (diody LED znacznie trudniej spalić niż podświetlanie w zwykłych LCD'kach). Samsung robi całkiem w miarę TV i radził bym się też im przyjrzeć.
Pozdro.