Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
a co tak pusto, zwykle jak w telewizji pokazuja to pelno tam oflagowanych bojowek.
Na mój widok wszyscy pouciekali. No tak ... taka Bestia jak ja płoszy swoim wizerunkiem ]:->
Ikonostas cerkwi w Hańczowej
Tyniec, dzisiaj o 6:00
Słowo wytłumaczenia: mieliśmy jechać na Trzy Korony, ale w busie (Bodzio widział :) padły wycieraczki, i skończyło się na planie nocnego łażenia po Krakowie południe. Mieliśmy dojść do Kopca Piłsudzkiego przez Tyniec, ale skończyło się na Tyńcu - a wschodu i tak nie było widać :]
Ostatnio edytowany przez paoolo (2012-06-10 16:10:50)
O Tyńcu też nieraz myślałem. Zawsze go widzę z autostrady. Kiedyś trzeba zajechać :)
No tak. Wczoraj uratowałem jego marny żywot. Siedział sobie na środku drogi i ani myślał się ruszyć. Jak łotra przepychałem na pobocze, to tak fajnie fucał i warczał. Dosłownie jak wkurwiony Szopen :D
Jak odjeżdżałem, to widziałem, że nie zawrócił tylko polazł w krzaczki :)
ale słodki!!!!!! Bodzio, jesteś wielki. To jeżuś mały, no. Jeże warczą? lol :D
Czy szlachetnie ? - wiesz, ostatnio to jeże w większości widuję w postaci "płaskiej". No szkoda takiej bestii. Krzywdy nie robi, a robale wyjada.
A co do warczenia. To było na przemian najpierw fucenie jak szybki głośny oddech, a potem takie głębokie gardłowe wrrr. Nie umiem tego inaczej porównać.
nasłuchuje czy jakieś auto jedzie ];-[]
klawe jak ch..a
Też kiedyś przepychałem takiego z drobi to furczal i warczał ;) warcząco furczące zwierzaki :)
On poprostu ma ten profil lepszy wiec nie chciał źle na zdjeciach wyjść :D
Kwiatek, ale światełko takie sobie wyszło :(
@qluk: niczego sobie, ale widziałam większy popis Twoich możliwości. :P
Yampress napisał(-a):
Spróbuj czarnego tła.
Mówisz o takiej ? :D
Wnusia dla Ciebie :)
Yampress napisał(-a):
Spróbuj czarnego tła.
Czarne tło jest zbyt łatwe w zastosowaniu, po drugie IMO pomarańcz się lepiej prezentuje z odcieniami niebieskiego.
@Trin: no starzeje ci, teraz będzie już tylko gorzej. :)
qluk napisał(-a):
Yampress napisał(-a):
Spróbuj czarnego tła.
Czarne tło jest zbyt łatwe w zastosowaniu, po drugie IMO pomarańcz się lepiej prezentuje z odcieniami niebieskiego.
@Trin: no starzeje ci, teraz będzie już tylko gorzej. :)
pff, ostatnio widywałam Twoje zdjęcia w sieci.
Bodziu - dziękuję, przed samą sesją ;)
Trochę stare zdjęcie
Panie inżynirze Qluku barzdo ładnie rysuje ta 50. Aż kusi aby se kupić.
buu 2.5k nowa.
ehh . pozostane przy heliosie za 0.06k