Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
/me oblewa Wredotkę ;)
"Rewanż Wredotki " :D
/me dorwał wrednotkę
To raczej Wredotka Matiego dorwała.
Widać wyraźnie po koszulce (klatka piersiowa). :D
Licho się staracie -> ja nadal suchy ]:->
Taak panowie, jedyny dzień w roku w którym jakaś kobieta jest mokra z waszego powodu.
:-P
Okay, ale napisz Aniołku, na którym zdjęciu Cię mati umieścił w tym poście.....
:DDDDDDDD
Ostatnio edytowany przez Jacekalex (2012-04-09 17:56:26)
Zastanawiam się Jacku czy potraktować ten post jako aluzję co do bycia płaską jak deska :D
Trin napisał(-a):
Zastanawiam się Jacku czy potraktować ten post jako aluzję co do bycia płaską jak deska :D
Ja raczej bym widział u kogoś problem z odróżnieniem sylwetki kobiecej od męskiej , ale to już kwestia indywidualnego doświadczenia.........:DDD
I oczywiście umiejętności okulisty... :D
Ostatnio edytowany przez Jacekalex (2012-04-09 18:37:20)
To jest kobita. Zobacz jakie ma majtki, z jakąś metalową klamerką czy czymś na boku. Boże, i to o was się mówi: WZROKOWCY? :-D
--edit: poza tym faceci nie noszą majtek z tak głębokim wcięciem, no chyba że są jacyś nie ten.
Ostatnio edytowany przez Trin (2012-04-09 18:42:19)
Swoją drogą, ta "pani" ma straszną dłoń.. nie dąłbym się jej dotknąć. :D
Dobra, niech wam będzie że to facet. Kto się upiera niech wystąpi w tak wciętych 'kąpielówkach' :D ok, może to hybryda ;]
hornet, i Ty brutusie przeciwko mnie? :]
Ostatnio edytowany przez Trin (2012-04-09 18:58:07)
Odnośnie wątku dotyczącego ustalania płci: www.gaapstudio.pl/water. ;)
nawet po nazwie obrazka można wywnioskować :P
http://robinb0s.nl/temp/girl-water-splash.jpg
Oj, Informatycy się znaleźli....
@Trin - nawet koronkowe stringi dla facetów też już robią (podobno, nie używam :D) ), także sprzączka, to nic niezwykłego.
Dla facetów natomiast ważna informacja - tylko dla osób pełnoletnich:
Tak wyglada kobieta...
A nazwy obrazków, to pojęcie wzgledne tak samo, jak "niskie podatki" jakie widzę na rachunku w sklepie.
To by było na tyle
;-)
Ostatnio edytowany przez Jacekalex (2012-04-10 11:26:01)
Jacekalex: czyli nadal upierasz się, że to facet? :D ROTFL…
jak już ktoś wcześniej zauważył - spójrzcie na rękę
Come on… Pod linkiem który wczoraj wrzuciłem masz inne ujęcia z tej samej sesji.
Ino sesja pokazuje ni to pacjenta, ni pacjentkę, do tego w mojej opinii najbardziej pokazuje Photoshopa. ;)
Jak to w jednym serialu powiedziano: w dobie fotografii cyfrowej, obraz nie może być dowodem w sprawie...
Ostatnio edytowany przez Jacekalex (2012-04-10 18:46:17)
pacjentkę* Jacku...
Przecież ona ma piersi! małe, ale zawsze. To, że ma męskie ręce..pff, jak ja się narobię to też mam żyły na wierzchu i wyglądają jak u chłopa :>
kurcze. dobra, ok. Poddaję się.
poza tym to na zdjęciu pod prysznicem to nie jest kobieta, tylko zwykła goła baba :P
Czym się różni jedno od drugiego? Kobieta pod prysznicem to już baba? No panowie..
Uważam, że kobietę przypomina bardziej istota ze zdjęcia podlinkowanego przez Jacka, niż ten "rodzynek" ze zdjęcia mati75. No, ale ja się nie znam - żonę mam ;-)