Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
W ten weekend zespół moderatorów powiększył się o kilka nowych osób. Powitajmy w nowej roli: Yampressa (który powrócił do moderowania po krótkiej przerwie), winnetou oraz Minia. :)
Gratuluję. To może każdy moderator pokrótce przedstawi się (by wiedzieć którego unikać :) ). Takie "Poznaj swojego moderatora".
Liczę na Waszą uczciwą i rzetelną pracę. Coby nie było tu żadnej zakazanej treści, a wasze działania były jasne i przejrzyste jak szklanka pełna próżni.
NIC napisał(-a):
Gratuluję. To może każdy moderator pokrótce przedstawi się (by wiedzieć którego unikać :) ). Takie "Poznaj swojego moderatora".
Liczę na Waszą uczciwą i rzetelną pracę. Coby nie było tu żadnej zakazanej treści, a wasze działania były jasne i przejrzyste jak szklanka pełna próżni.
Dzień Dobry !
Na imię mam winnetou (choć nie wiem why niektórzy wołają mnie przemek :P)
Postaram się wypełniać powierzone mi obowiązki terminowo i solidnie :)
Ze względu na nieduży staż będę tym dobrym modem :P
Nieczęsto zabieram głos w dyskusjach , ale czytuję dug-a pasjami. Funkcje jak najbardziej zasłużone, ale i odpowiedzialne. Gratuluję !!!
Witam,
Nasz diabełek o wznośnym nicku Yampress nie wypowie się?
Pozdrawiam,
Towarzysz Torrentow
Konto na DUG-u — co widzicie — założyłem już ponad 4 lata temu (kilka miesięcy po tym, jak zacząłem używać Debiana) i przez ten czas — czego nie widzicie — napisałem ponad 1700 postów, więc przynajmniej część z was powinna mnie kojarzyć. Ale tak pro forma:
Mam na imię Mirosław, od paru lat większość czasu spędzam w Poznaniu, gdzie studiuję, mam swoją stronę internetową i promocją na moderatora jestem zaskoczony tak samo jak wy ;) . Cieszę się jednak z wyróżnienia, które mnie spotkało. Mam nadzieję że woda sodowa nie uderzy mi do głowy i będę się rzetelnie wywiązywał z moich nowych obowiązków jakiekolwiek by one nie były (wszak na DUG-u nie ma regulaminu).
Oficjalny staż mam bardzo krótki, ale przeglądam to forum od dawna i uważam że to bardzo dobry wybór.
Gratulacje.
Przy okazji bercik i kamikaze awansowali na administratorów.
Gratulacje dla nowych władców :)
Witam,
TheAnt, czyli jesteś kapłanem DUG'owym?
Pozdrawiam,
Towarzysz Torrentow
Minio napisał(-a):
(...) i promocją na moderatora jestem zaskoczony tak samo jak wy ;)
Opowiedz nam więcej. Jak to się odbyło? Pewnego dnia otwierasz drzwi swojego domu i zobaczyłeś smolistą postać z siekierą która rzekła: "Ty dzisiaj będziesz moderatorem."? :)
Minio napisał(-a):
(wszak na DUG-u nie ma regulaminu)
Jest, jest. Pięciopunktowy.
1. Działam w zgodzie z postanowieniami ACTA.
2. Dbam by użytkownicy forum nie spiracili Debiana.
3. Dbam bym nie wyróżniał się ze swoją funkcją moderatora, tylko w krytycznym momencie wyskoczę zza okna i poucinam wszelkie zło (ja po dziś dzień nie wiem kto tu jest moderatorem na forum, jakaś taka Tajna Policja to to :) Ale to dobrze. - dop. NIC)
4. Opiekuję się użytkowniczkami i użytkownikami forum jak swoim własnym komputerem.
5. Z Gangu nie można odejść. Odejście jest karane straszliwie.
To gratulacje dla bercika i kamikazego. Coby dbali o dużą moc swych haseł i byli dostępni dość często. (i coby takiej szarej skórki forum mi nie skasowali...)
garatuluje nowym Milicjantom i Ministrom :P Mam jednak nadzieję, że nie będą zmienać świata i dug pozostanie offto... yy DUGiem :P
winnetou musimy to opić :D
Jestem za :) Ale do weekendu jestem uziemiony czasowo ;( (a i w weekend będzie kiepsko bo robota - ale coś się z czasu da wykroić ;) )
NIC napisał(-a):
Opowiedz nam więcej. Jak to się odbyło? Pewnego dnia otwierasz drzwi swojego domu i zobaczyłeś smolistą postać z siekierą która rzekła: "Ty dzisiaj będziesz moderatorem."? :)
Nieeee, to było tak:
Byli sobie stary facet i baba. Pewnego dnia babie zachciało się seksić, no więc czyni zaloty, cuda nie widy, żeby zaciągnąć go do łóżka. A on nic.
No to baba idzie do lekarza, i mówi:
- Panie, doktorze, ja chcę a on nie. Co robić?!
- Spokojnie, mam na to sposób. Na minutę przed tym zanim pani mąż wróci do domu, niech pani zdejmie gacie stanie tyłem do drzwi, pochyli się i wypnie tyłek, a zaraz obudzi sie w nim dzikie seksualne zwierze. Inaczej być nie może!
No więc jak powiedział tak baba zrobiła. Wypięta czeka... no i w końcu styrany małżonek wraca z roboty, otwiera drzwi, patrzy i zapi**dala ile sił w nogach do najbliższego baru. Przybiega, siada, zamawia setkę, pierwszą, drugą trzecią, itd.
Już dwie butelki poszły a on chce jeszcze, no to barman na to:
- Panie czemu pan tak pijesz, już trzecia butelka, no powiedz pan czemu?
- Panie! Ja wracam styrany do domu po całym dniu pracy, wchodzę na piętro, otwieram drzwi... a tam troll, metr na półtora, szrama na pół pyska, broda do kolan i mu z mordy ślina cieknie...
torrentow napisał(-a):
Witam,
TheAnt, czyli jesteś kapłanem DUG'owym?
Pozdrawiam,
Towarzysz Torrentow
Raczej duszkiem (mam nadzieję, że dobrym).
TheAnt napisał(-a):
Raczej duszkiem (mam nadzieję, że dobrym).
Wy tylko o piciu potraficie gadać. :)
Co zrobisz taki naród ;)
NIC napisał(-a):
Minio napisał(-a):
(...) i promocją na moderatora jestem zaskoczony tak samo jak wy ;)
Mniej więcej tak jak z przepychaniem ACTA przez polski rząd — wszystko cichaczem, za zasłoną, nikt nic nie wiedział, aż nagle walnęło niczym grom z jasnego nieba ;) .
Gratulacje! Dobry wybór :)
Pozdrawiam
Witam nowych urzędników :]
Minio napisał(-a):
Konto na DUG-u — co widzicie — założyłem już ponad 4 lata temu (kilka miesięcy po tym, jak zacząłem używać Debiana).
ja sie zarejestrowałem w moje urodziny :]
Witam wszystkich.
Przewrót styczniowy ]:->
Gratuluję...
ale kiedy doczekam się zostania adminką? :D
Trin po studiach??
Jeśli na dyplomku bedzie 5 :p