Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: ◀ 1 … 219 220 221 222 223 … 255 ▶
Wątek Zamknięty
A no to się nie zrozumieliśmy. Bo suchar ma nieco inną definicje. Wystarczyło powiedzieć, że było :D Muszę kiedyś przejrzeć wszystkie strony tego wątku xD
Ja to wygodna małpa jestem. Za pierwszym razem to do Biexi zadzwoniłem
beduin to taki koczowniczy arabski pastuch, który przegania swoje kozy z jednego miejsca w drugie w nadziei, że gdzieś indziej będzie jakaś trawa dla kóz.
duży plus za szczerość dla tej firmy
pasqdnik napisał(-a):
[Nie wiem co to jest bediun
Może chodziło o beduin?
Szczerość firmy? Mi to raczej wygląda na ogłoszenie sfrustrowanego (byłego) pracownika.
<balun> informatyk się nie poci, informatyk jest chłodzony cieczą
I wszystko w temacie :)
http://www.youtube.com/watch?v=RgnsIEptsCw
Nie ma to jak młoda żona...
Panie Wojciechu, jak panu nie wstyd?
50 lat pan z żoną przeżył i teraz pan ją zostawia i żeni się z jakąś 20-latką? Czy pan zwariował?
- A czego pan się czepia? Wie pan jak to co wieczór z żoną było? Validol jej podaj. Herbatki zaparz. Przykryj, odkryj! Przełącz kanał w TV itd.
A z młoda to tak: wieczorem wyjdzie, rano wróci...........człowiek całą noc spokojnie śpi.
Bodzio napisał(-a):
Panie Wojciechu, jak panu nie wstyd?
50 lat pan z żoną przeżył i teraz pan ją zostawia i żeni się z jakąś 20-latką? Czy pan zwariował?
- A czego pan się czepia? Wie pan jak to co wieczór z żoną było? Validol jej podaj. Herbatki zaparz. Przykryj, odkryj! Przełącz kanał w TV itd.
A z młoda to tak: wieczorem wyjdzie, rano wróci...........człowiek całą noc spokojnie śpi.
Dobra żona po 7 latach małżeństwa sama powinna odejść ;).
Ostatnio edytowany przez Semerchet (2012-01-04 05:51:29)
Idzie facet ulicą patrzy a tu na budynku wielki szyld z napisem: "BURDEL U SIÓSTR URSZULANEK".
O tego jeszcze nie widziałem pomyślał zdziwiony i wszedł do środka.Za wielkim dębowym biurkiem siedziała stara zakonnica,pyta się:
- Czego pan chciał?
- Noo... skorzystać z usług
- Płaci pan 500 zł i tymi drzwiami na prawo.
Zapłacił, poszedł a tam siedzi młoda zakonnica:
- Dzień dobry
- Dzień dobry, chciałbym...
- Tak wiem, wiem. Płaci pan 300 zł i tymi drzwiami na wprost.
Zapłacił i poszedł.Tam już taka super młoda,ładna i zgrabna zakonnica go z uśmiechem przywitała:
- Witam pana - powiedziała zalotnym głosem
- Witam...
- Płaci pan 100 zł i idzie tymi oto drzwiami na lewo.
Facet pomyślał a co mi tam, już tyle wydałam to i stówę dam.Zapłacił i poszedł dalej. Znalazł się na podwórku, drzwi się za nim zatrzasnęły, a klamki z tej strony nie było. Facet skołowany rozgląda się dookoła,nie wie co się dzieje. Nagle patrzy a na przeciwko wielka tabliczka z napisem: "Właśnie zostałeś wyru..any przez siostry Urszulanki".
suchar godny Człowieka Suchara :P
Ten suchar jest lepszy:
http://auto.dziennik.pl/aktualnosci/artykuly/373744 … d-krzyzy.html
Ciekawe, ile zarobią :D
@up: kolejny klasyk z tej asamej kategorii:
http://www.youtube.com/watch?v=2j8Vs2XzgFE
Cywilizacja upada. Ostrzeżenie na bilecie na koncert:
Uwaga! Papier biletowy jest wrażliwy na wysoką temperaturę.
Przynajmniej wiem, aby go nie wrzucać do pieca...
azhag napisał(-a):
Cywilizacja upada. Ostrzeżenie na bilecie na koncert:
Uwaga! Papier biletowy jest wrażliwy na wysoką temperaturę.
Przynajmniej wiem, aby go nie wrzucać do pieca...
na bombach/ zbiornikach paliwa ( podwieszanych ) produkowanych w stanach pod każdym uchwytem jest napis " up here " no i strzałeczka do góry :]
( bomba , zbiornik cylindriczny, tylko 1 uchwyt, i jeszcze opisali co i jak xd, bylo nie było wygląda to komicznie kiedy jest podwieszone przy sprzecie za 50-150 mln $, blackhowk czy apachee )
Ostatnio edytowany przez gindek (2012-01-07 14:33:46)
Amerykanie... Oni w instrukcji obsługi mikrofalówki mają napisane, żeby nie suszyć zwierząt ;)
thomsson napisał(-a):
Amerykanie... Oni w instrukcji obsługi mikrofalówki mają napisane, żeby nie suszyć zwierząt ;)
No bo komuś się zdarzyło z tego co wiem, to teraz muszą pisać...
Jeden z pasażerów obudził się na plazy sam, bez jedzenia, picia i narzędzi, dookoła mnóstwo owoców tropikalnych. Jako ze byl to prawdziwy mężczyzna, przywykły do pięciogwiazdkowych hoteli, nie wiedzial co robic. Przez następnych kilka miesięcy jadl więc banany i popijal mlekiem kokosowym, rozmyślając nad urokami zycia jakie prowadzil do tej pory. Często chodził na plażę i godzinami wypatrywal w bezkresie oceanu jakiegos statku.
Pewnego dnia zobaczył zwykłą łódź wioslową, a w niej najpiękniejszą kobietę jaka zdarzyło mu się spotkac w calym jego życiu.
Facet: Skąd się tu wzięlas ?
Dziewczyna: Z drugiej strony wyspy. Znalazlam się tam gdy zatonąl mój statek.
F: Wspaniale! Nie wiedzialem, ze ktos jeszcze przezyl. Ilu was tam jest?
Miałaś szczęście ze zmyło cię z lodzią!
D: Nie ma nikogo poza mną. I nie zmylo mnie z lodzią.
F: (stropiony): To skąd masz lodz ?
D: Z materialow, ktore są na wyspie.
F: To niemozliwe! Jak ci się to udalo? Nie masz przeciez narzędzi!
D: To było latwe. Z mojej strony wyspy jest nietypowa skala; odkrylam, Ze można wytapiać z niej zelazo; z zelaza robię narzędzia, ktorych uzywam do robienia innych rzeczy. Ale dosc tego. Gdzie mieszkasz?
F (zawstydzony): Ciągle na plazy.
D: To płyńmy do mnie.
Po kilku minutach wioslowania dziewczyna przycumowala lodkę, facet zaś rozejrzał się wokół i mało nie wpadł do wody. Przed nim biegla kamienna droga prowadząca do eleganckiego domku pomalowanego na bialo-niebiesko. Gdy szli, dziewczyna, krygując się lekko, powiedziala - To moze nie jest wielkie, ale nazywam to domem. - Facet, cięzko oszolomiony, nic nie odpowiedzial.
D: Usiądz. Drinka? - powiedziala, podając mu cos do picia
F: Mam dosyć mleka kokosowego.
D: To nie mleko kokosowe. Co powiesz na PinaColadę?
Facet bez wahania wziąl drinka i lyknąl; na jego twarzy pojawil się wyraz zadowolenia. Usiadł na kanapie, powiedzial dziewczynie swoją historię, wysłuchał jej. Po jakims czasie dziewczyna poszla się przebrac w cos wygodniejszego. Odchodząc zapytala, czy nie chcialby wziąc prysznica i się ogolić. Powiedziała tez, ze na gorze, w lazience, jest brzytwa. Facet, nic nie mówiąc i nie dając po sobie poznac jak bardzo jest zaskoczony, posłusznie poszedł na gorę, umyl się i ogolil. Kiedy zszedl na dół zobaczył dziewczynę ubraną w strategicznie rozmieszczone liscie i cudownie pachnącą.
D: Czy, będąc tu tak dlugo - mowila, zblizając się do niego - nie czułeś się samotny? Jestem pewna, ze chcialbys teraz zrobic cos , na co czekales od bardzo dawna, od miesięcy. No wiesz... dlugą chwilę patrzyla mu glęboko w oczy. Facet przez dluzszą chwile nie wierzyl swym uszom, po czym zapytal
F: No nie pi...ol, ze mogę tu sprawdzic swojego maila?
Piotr3ks - suchar :P Ale mimo wszystko niezły ;]
Znacznie starszy od maila.
W oryginale:
Zatonął statek, ocalał jeden rozbitek...
Przeżył samotnie 3 lata, jak Robinson C., nauczył się polować, zamieszkał w jaskini, nauczył się też krzesać ogień.
I co dzień palił dużo ognisko, żeby ktoś zobaczył dym.
Pewnego dnia, zacumował w zatoczce luksusowy jacht, z niego spuszczono szalupę, którą podpłynęły do plaży 2 piękne i seksowne dziewczyny.
Kiedy wylądowały na brzegu, podbiegł do nich prosząc o pomoc.
Laski wysłuchały jego historii, i jedna pyta:
- to ile pan tu samotnie spędził, 3 lata !?
- tak
- to Pan musi być baaaaardzo spragniony, mówi zmysłowym głosem dziewczyna.
- a macie piwo?
pozdro
;-)
Ostatnio edytowany przez Jacekalex (2012-01-07 21:12:49)
http://www.youtube.com/watch?v=IhnUgAaea4M
Motyw przewodni z filmu Team America: World Police, który przy okazji polecam.
Wątek Zamknięty
Strony: ◀ 1 … 219 220 221 222 223 … 255 ▶