Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
fervi napisał(-a):
czy profesjonalne ocenimy MY :D
Nie, ja ocenię, a wy pokornie będziecie głosić moją ocenę :D
Fervi
Samemu nigdy nie wystawisz obiektywnej oceny. Zawsze bedzie "podkolorowana" to ocena!
fervi napisał(-a):
Co ciekawe, okazuje się, że najpopularniejszą przeglądarką jest Opera, mimo, że podobno ma 2% na rynku :D
Globalnie. W krajach byłego Związku Radzieckiego Opera cieszy się dość dużą popularnością. Np. w takiej Gruzji ma ponad 40% i jest najpopularniejszą przeglądarką (chociaż Google Chrome depcze jej po piętach). W innych (Rosja, Ukraina) ma około ⅓ rynku przeglądarek, zaś w jeszcze innych (Polska, Litwa, Czechy) — około 10%. Sam sobie zobacz: http://gs.statcounter.com.
Pomijając już że, jak słusznie zauważył Zolnierzu, dane które tutaj otrzymasz nie są w najmniejszym stopniu reprezentatywne.
Minio napisał(-a):
fervi napisał(-a):
Co ciekawe, okazuje się, że najpopularniejszą przeglądarką jest Opera, mimo, że podobno ma 2% na rynku :D
Globalnie. W krajach byłego Związku Radzieckiego Opera cieszy się dość dużą popularnością. Np. w takiej Gruzji ma ponad 40% i jest najpopularniejszą przeglądarką (chociaż Google Chrome depcze jej po piętach). W innych (Rosja, Ukraina) ma około ⅓ rynku przeglądarek, zaś w jeszcze innych (Polska, Litwa, Czechy) — około 10%. Sam sobie zobacz: http://gs.statcounter.com.
W ramach ciekawostki dodam, że na naszym forum , wg statystyk z logów, Opera ma 18,6%.
i jak tam prace z IntinteOS? Jakieś screeny, jakie środowisko? jakie repozytorium, menedżer pakietów, kernel będzie?
Ogólnie pracę idą (założyć nowy temat?), wszystko działa, chociaż kernel'a nie ma (ale was oszukałem, wstyd). Ogólnie pracę idą, choć mam do was parę pytań (i nie w stylu jaka przeglądarka)
@azhag
Czyli nasz szpiegujesz! Oj nieładnie :)
Fervi
Ostatnio edytowany przez fervi (2011-12-10 16:59:11)
Masz już wątek na „parę pytań”: forum.dug.net.pl/viewtopic.php?id=19917, możesz tamten podbić.