Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: ◀ 1 … 215 216 217 218 219 … 255 ▶
Wątek Zamknięty
http://forum.xfce.org/viewtopic.php?id=6565
Mój post na Forum Xfce4, pewnie rozwali nie jednego :D
Fervi
A propo Piotr3ks
- Co się pisze na grobie informatyka?
- Kowalski.Zip
Ostatnio edytowany przez fervi (2011-12-04 16:14:47)
Nie to autoportret ferviego.
fervi napisał(-a):
Hello!
My name is Slawek and I came from Poland, so my English isn't really good.
Jako matematyk muszę się czepić... Dlaczego to że pochodzisz z polski oznacza, że twój inglisz nie jest good? ;) Ten kto to przeczyta, skojarzy Polaka z tym, że nie umie dobrze po angielsku co oczywiście nie jest prawdą... I fakt, tym mnie rozwaliłeś...
mati75 napisał(-a):
Nie to autoportret ferviego.
No przecież napisał, że to w cheese zdjęcie zrobione, bez akceleracji ;-)
Tak naprawdę to ten Mockup jest tak dobry dlatego, że został stworzony w profesjonalnym programie graficznym za kilkaset złotych, a w promocji do tego programu dają jakiś system operacyjny - chyba Windows ;)
Haha! Oszukałem was! Zrobiłem to w Kolourpaint
Fervi
Ktoś się śmieje?
Sam autor chyba.
Skończ waść wstydu oszczędź...
Stare...
Fervi
Ostatnio edytowany przez fervi (2011-12-04 23:05:24)
P@blo napisał(-a):
fervi napisał(-a):
Hello!
My name is Slawek and I came from Poland, so my English isn't really good.Jako matematyk muszę się czepić... Dlaczego to że pochodzisz z polski oznacza, że twój inglisz nie jest good? ;) Ten kto to przeczyta, skojarzy Polaka z tym, że nie umie dobrze po angielsku co oczywiście nie jest prawdą... I fakt, tym mnie rozwaliłeś...
do tego nie trzeba być nadwornym matematykiem :P
obalenie tej argumentacji wymaga jedynie zastosowania odrobiny zdrowego rozsądku (tzw. "chłopskiego rozumu", "common sense" czy jak tam inaczej)
@rychu:
Wcale nie mówię, że trzeba, lecz mnie wręcz wypada to powiedzieć gdzyż logika jest tu bardzo zachwiana ;P. No a na obalenie wystarczy zwykły tzw. kontrprzykład... Ot taki ArnVaker... ;P
@fervi:
To z kotem już lepsze jest... :D
Ostatnio edytowany przez P@blo (2011-12-05 00:40:24)
azhag napisał(-a):
https://www.mint.com/404.html
Wszystko to robota pani K.
:D
Fervi ja to bym jeszcze do przyjaciela zadzwonił ;)
Po wystartowaniu samolotu pasażerskiego i włączeniu automatycznego pilota, pierwszy pilot mówi do drugiego:
- Słuchaj napijemy się najpierw kawy, a potem "przetestujemy" tę nową stewardesę.
Nie zauważyli że mają włączony interkom i... słyszeli to wszyscy pasażerowie oraz stewardesa, która właśnie podawała napoje. Chcąc zapobiec popełnieniu większej gafy przez pilotów, stewardesa zaczęła biec miedzy
pasażerami do kabiny pilotów... Nagle, ktoś podłożył jej nogę i przewróciła się jak długa, a za plecami słyszy głos sprawcy:
- Gdzie biegniesz, kobieto? Nie słyszałaś że panowie piloci najpierw będą pili kawę?!
- Panie doktorze, proszę przyjechać do mojej żony!
- A co jej dolega?
- Nie wiem, ale jest taka słaba, że musiałem ją zanieść do kuchni, żeby mi zrobiła śniadanie.
21:34 <@torrentow> eh, azhag się w grobie przewraca na słowo "kompilacja"
gentoo pozdrawia
Wątek Zamknięty
Strony: ◀ 1 … 215 216 217 218 219 … 255 ▶