Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: ◀ 1 … 209 210 211 212 213 … 255 ▶
Wątek Zamknięty
znalezione na JM
Żona budzi się rano i znajduje na stole kartkę od męża:
Jak przyjdzie sąsiad, to daj mu kołowrót.
Późnym wieczorem mąż wraca z roboty. Żona śpi, a na stole kartka:
Koło wrót było bardzo dużo ludzi. Dałam mu koło stodoły.
Nie wiem czy tylko ja jestem dziwny ale mnie to położyło ;] (oczywiście w wersji mówionej brzmi lepiej...)
Anegdota sądowa
Prawnicy nigdy nie powinni zadawać pytań babciom z Mississippi, jeśli naprawdę nie są gotowi na odpowiedź.
Podczas procesu, w małym miasteczku na południu stanu, pełnomocnik prokuratora wezwał swojego pierwszego świadka - starszą
kobietę.
Zbliżył się do niej i zapytał: "Pani Jones, czy pani mnie zna?".
Kobieta odpowiedziała: "Tak, znam pana, panie Williams. Znam pana odkąd pan był małym chłopcem i szczerze, był pan dla mnie wielkim rozczarowaniem. Pan kłamie, zdradza żonę, manipuluje ludźmi i obgaduje ich za ich plecami. Myśli pan, że jest wielkim paniczem, jednak nie potrafi sobie zdać sprawy z tego, że niugdy nie będzie nikim więcej, niż marnym gryzipiórkiem. Tak, znam Pana."
Prawnik był zamurowany. Nie wiedząc co więcej począć, wskazał na drugą stronę sali, pytając: "Pani Jones, czy zna pani pełnomocnika obrony?"
Kobieta znów rozpoczęła tyradę: "Tak, również znam pana Bradleya odkąd był młodzieńcem. Jest leniwym bigotem z problemem alkoholowym.
Nie potrafi zbudować normalnego związku z kimkolwiek a jego kancelaria prawna jest jedną z najgorszych w całym stanie. Nie wspominając już o tym, że zdradzał swoją żonę z trzema różnymi kobietami. Jedną z nich była pana żona. Tak, znam go."
Pełnomocnik obrony zamarł.
Sędzia poprosił obu pełnomocników do swej ławy i, stonowanym, cichym głosem, powiedział
"Jeśli którykolwiek z was idiotów spyta jej czy zna mnie, wyślę was obu na krzesło elektryczne."
Panie Doktorze, mam kłopoty z zaśnięciem.
Proszę brać te czopki, bardzo szybko działają.
Przy następnej wizycie pacjent prosi:
A mógłbym dostać coś słabszego? Bo jak się budzę to mam
jeszcze palec w d....
Kaczyński i Tusk mieli stłuczkę. Wychodzą z samochodów, oglądają straty. - Wiesz, Donald, te nasze kłótnie są bez sensu, pogódźmy się. Mam tu flaszkę, napijmy się - proponuje Kaczyński i polewa po kieliszku. Tusk wypija i spogląda na Kaczyńskiego. - A ty na co czekasz?; Na policję
Ostatnio edytowany przez sidjestgit (2011-10-02 00:47:43)
Wpada ksiądz do autobusu:
- Krzyżyki do kontroli poproszę.
Wszyscy pokazują krzyżyki oprócz jednego faceta.
- A pan dlaczego nie ma krzyżyka?
Facet rozpina kurtkę i pokazuje na szyi zawieszony różaniec.
- Ja mam miesięczny.
Może smieszne, ale żadnej polityki, i to przed wyborami\
==Bodzio===
Miejsce akcji: bar
Osoby: Gość, Barmanka
G: Dobry wieczór, poproszę whiskey.
B: Z lodem?
G: Nie, bez loda ...
=====
Jednocześnie witam to zacne forum ;]
Ave!
Ostatnio edytowany przez marcin'82 (2011-10-02 21:13:48)
No i cóż Janukowyczowi pozostało, jeśli nie:
Ostatnio edytowany przez marcin'82 (2011-10-08 01:13:44)
gang ludzi leśnych. formacja brzozowa
To mi pachnie pewną panią na K
Ciiii. Ojcze, nie wywołuj ... ;-)
LOL, 30 września była rocznica. :D
Nie wywołuj K. z lasu, bo narobi ci hałasu :)
No ale ta wiklinka to jak w mordę strzelił
cicho bo po pale postawie i pójdziecie z rykiem do domu :P
znalezione gdzies w cyberprzestrzeni ...
[#] Zbieraj punkty za podpierdalanie w pracy
1 pkt – Przypadkowe nieumyślne podpierdolenie;
5 pkt – Niby nieumyślne podpierdolenie;
10 pkt – Zwykła podpierdolka w cztery oczy z przełożonym bez świadków;
20 pkt – Anonimowy donos na samego siebie, mimo, iż nie jest się winnym, byle zaistnieć;
30 pkt – Podpierdolenie w obecności świadków;
40 pkt – Samopodpierdolka w cztery oczy z przełożonym;
50 pkt – Samopodpierdolka przy świadkach;
60 pkt – Podpierdolenie do przełożonego w obecności > podpierdalanego bez innych świadków;
70 pkt – Podpierdolenie w obecności podpierdalanego przy większej > ilości świadków;
80 pkt – Podpierdolenie w obecności podpierdalanego, pomimo, iż ten nie jest winny;
90 pkt – Podpierdolenie w obecności podpierdalanego, pomimo, iż ten nie jest winny a czynu tego dokonał sam podpierdalający;
100 pkt – Podpierdalanie w obecności podpierdalanego, pomimo, iż ten nie jest winny a czynu tego dokonał sam podpierdalający na spółkę z przełożonym, do którego się podpierdala i wmówienie podpierdalanemu jego winy.
Bonusy:
+ podpierdolenie najlepszego kumpla – dodatkowo 10pkt;
++ podpierdolenie zanim czyn zostanie dokonany – dodatkowo 20 pkt;
+++ kiedy dzień wcześniej piło się z podpierdalanym jego wódkę, w jego domu – dodatkowo 25 pkt
Wątek Zamknięty
Strony: ◀ 1 … 209 210 211 212 213 … 255 ▶