Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!

Ogłoszenie

Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.

#1  2011-09-12 00:52:39

paoolo - Oldtimer

paoolo
Oldtimer

Telefon komórkowy

Ano moja obecna cegła przy tej ekstrapolacji wpisów do książki adresowej nie wytrzyma za długo. Pytanie do osób przez których ręce przetoczyły się dziesiątki różnych/różniastych modeli (czyli osób z komisów :): czy jest jakiś taki, co ma tak ten soft skonfigurowany, by móc uploadować/backupować dane przez sieć (nawet tę komórkową, a nawet bardziej). Symbian pewnie wchodzi w grę, albo coś innego, byle dałoby się zdalnie/sieciowo też synchronizować dane adresowe etc. np. z Google'owym/własnym serwerem. To pewnie Android albo coś innego, ale mnie zależy nawet na cegle, byleby ten numery/adresy/smsy/może mms'y wytrzymała.

No i temperatury od -20 st. C do 40 st. C :) i miała BT. WiFi mogę zastąpić netem przez komórkę, przynajmniej prawie zawsze dostępny. No i wytrzymała upadki z wysokości, itd. Przed oczami mignął mi jakiś swissvoice. Masywnie wyglądał i w miarę sensowna cena. A poszukiwana to w zakresie 100-200zł.

#2  2011-09-12 09:14:19

ba10 - Członek DUG

ba10
Członek DUG
Serwis

Re: Telefon komórkowy

paoolo napisał(-a):

/.../ A poszukiwana to w zakresie 100-200zł.

Przepraszam, ale ty chyba poważnie nie piszesz, albo czychasz na chińska podróbkę.
Spojrz na samsungi solid , może coś dobierzesz.

Ostatnio edytowany przez ba10 (2011-09-12 09:15:29)

"Jeżeli chcesz się nauczyć Linuksa, to pierwsze co musisz zrobić to odrzucić wszelkie przyzwyczajenia wyniesione z poprzedniego systemu. Twoja wiedza jest o tyle zgubna, że daje Ci poczucie że coś jednak wiesz — jednak w kontekście Linuksa prawdopodobnie nie wiesz jeszcze nic." Minio
Mój Blog, a później Tańczymy ;)

#3  2011-09-12 09:18:24

paoolo - Oldtimer

paoolo
Oldtimer

Re: Telefon komórkowy

Czyham na sprawdzone modele, jak legendarne Nokie 3510 :) A cena taka bo używane :) Thinkpady też kupowałem po x latach ich używania za kilkukrotnie niższą cenę w stosunku do początkowej :)

O.o te samsungi solidy dobre są. Za nówkę dałbym więcej. Dzięki

edit: Niech mnie kule biją :D to mi starczy (w tym zestawie).

Od razu takie pytanie: wymiana SIM'a na USIM'a - Orange (prepaid) możliwy jest? 3 letnia karta. edit: taryfa z której korzystam już nie istnieje :D chyba nie wymienię, bo za dobra jest :) e, jest jeszcze.

Ostatnio edytowany przez paoolo (2011-09-12 09:41:40)

Stopka forum