Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
No,
Przyjechał do mnie winnetou. W odwiedziny. Wzięliśmy Biexi i mały skok do Bardejova.
Kupiliśmy dużo słowackiego piwa :P
CDN...
A kiedy jakiś zlot większy bliżej północnego krańca Polski?
no własnie :P
--
ed: żeby tradycyjnie trochę porozmywać:
Po raz pierwszy od 20 lat Apple wyprzedził Microsoft pod względem wysokości zysku netto
Ostatnio edytowany przez rychu (2011-05-01 07:41:13)
winnetou przy pracy :P
CDN...
zlot bo zlot, tylko rekwizyty jakieś nie teges. żeśta z aparatami biegali i foty cykali, zamiast jak ludzie usiąść w barze i obciągać browary?
Dobra, dobra... A co ma robić abstynent w barze, gdzie ludki się napijają? :) Wziąć Trin i uczyć ją języka C? Nic innego mi do głowy nie przychodzi ^^"
Trin też człowiek - piwa się czasem napić lubi. Z doświadczenia wiem, że nauka w knajpach nie idzie studentom najlepiej ;)
Zresztą C to ja się uczę ostatnio po nocach. 12-1 w nocy nad książką to dobra pora.
Bodzio: krzyczymy o więcej zdjęć. Mi się wydaje czy apacz ściął włosy?
A jak spożywaja browary to zdjęcie jest ?
Trin napisał(-a):
Bodzio: krzyczymy o więcej zdjęć. Mi się wydaje czy apacz ściął włosy?
i chyba brode zapuścił... nie kojarze by miał takie kudły na brodzie :D
NIC napisał(-a):
Dobra, dobra... A co ma robić abstynent w barze, gdzie ludki się napijają? :) Wziąć Trin i uczyć ją języka C? Nic innego mi do głowy nie przychodzi ^^"
w barze soczek też można wciągnąć (nosem na przykład).
Trin na zlocie na pewno by się nie nudziła :P
Zdjęć więcej będzie. Część wrzucę do wątku foto.
Tak, obciął włosy hmmm, hmmm
wiem, że z zemsty wrzuci moje, trudno - przyjmę to z godnością na klatę.
winnetou fajne misiaczki ;))
To ja czekam na revenge...
Bodzio napisał(-a):
to co u góry obciął, zaraz z powrotem przykleił od spodu ;p
rychu napisał(-a):
Bodzio napisał(-a):
to co u góry obciął, zaraz z powrotem przykleił od spodu ;p
takie włosy, zwane brodą oddziałują na płeć piękną :D Wódz szuka zapewne kobiety :D
thalcave napisał(-a):
takie włosy, zwane brodą oddziałują na płeć piękną :D Wódz szuka zapewne kobiety :D
znaczy skwaw, znaczy szuka Dzikiej Stokrotki :P
Bodzio napisał(-a):
Zdjęć więcej będzie. Część wrzucę do wątku foto.
http://bodzio.dug.net.pl/zlot/P4303319.jpg
wiem, że z zemsty wrzuci moje, trudno - przyjmę to z godnością na klatę.
Też mam takie zdjęcie... tylko że ja wtedy z 5 lat miałem jak było robione :D
apacz się obciął :] też tak zrobiłem.... 2,5 lata (tak, chyba tyle) temu i... nadal nie ma swojej luby :] Jakoś obcinanie się nie działa :P
Ostatnio edytowany przez paoolo (2011-05-01 20:41:25)
Byłem w Berdejowie na wakacjach też taki jednodniowy wypad sobie zrobiłem.
Co mnie bardzo zdziwiło to miasto takie wyludnione jest.
Z foty widzę że ja nie trafiłem na jakiś inny dzień gdzie sobie ludzi za miasto wyjechali. U was też na tym rynku cicho.
Ale ryneczek to mają ładny. Pod Berdejowem w stronę Barwinka jest jeszcze miłe uzdrowisko (znane ale nazwy nie pamiętam)
Tak, masz rację - puste i ciche. Co ciekawe, jak tam czasem wpadam to psów nie ma w ogóle. Ani luzem, ani na smyczy.
Więcej ludzi spotkasz w Bardejovskich Kupelach (to o tym uzdrowisku mówiłeś ?)
Przeniosłem z wątku foto - niech zlot siedzi w kupie :)
Kiedyś jak było 3x tańsze to smakowało.
Jak to Słowacy mówią woda Panie, woda najważniejsza.
@Bodzio
Więcej ludzi spotkasz w Bardejovskich Kupelach (to o tym uzdrowisku mówiłeś ?)
Tak dokładnie o to uzdrowisko mi chodziło. Najlepsze, że jak wjezdzasz na teren uzdrowiska to autko zostawiasz na parkingu i wszedzie pieszo
Ostatnio edytowany przez hello_world (2011-05-01 20:39:49)
rychu - żeby nie było że tylko robale nam w głowach!
To tylko reszteczki jakie zostały na śniadanie :)
banito... a co z zemstą?
@thal, rychu i inni z pomorza - napijemy koło 11 seirpnia - przybędę na koncert dziadka Ozzyiego więc po będzie można zrobić minizlot v2.0 pomorze 2011 :) Rezerwować urlopy i inne tego typu dni wychodne :P
Pamietam te czasy kiedy cała płd-wschodnia Polska jeżdziła na zakupy do Słowacji po alkohol.
Sam swój ślub na takiej wodce obstawiłem. Naprawdę wychodziła 3x taniej niż za polską.
Kiedyś z kumplem na rowerach pomknęliśmy do jednej wsi pod granicą. Młodzi brak kasy co tam po drogich barach się będziemy szwędać.
Podchodzę do baru i mówię 2 x seta. Pani leje ja daję 5zł a ona mi jeszcze 1,30zł wydaje. Patrzę na kumpla a on juz prawię nie oddycha.
Dobrze że droga przez lasy, górki prowadziła do granicy.
To były czasy :)