Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: ◀ 1 … 10 11 12 13 14 … 31 ▶
Genialne kreacje Matta Damona i Robina Williamsa w Buntowniku z wyboru (Good Will Hunting)
iwo napisał(-a):
Zolnierzu napisał(-a):
Poleca ktoś Incepcję? Nie oglądałem jeszcze a recenzja kumpla była taka, cytuję "Dupy nie urywa" koniec cytatu.
Ja polecam, ode mnie 4+, aczkolwiek zastrzegam, że nie oglądam filmów dla analnych wrażeń.
Muahahaha, dobre :D
czadman napisał(-a):
dobry film :) ostatnio widziałem
incepcja może być, porządnie nakręcona akcja i jak na amerykanów to nawet złożona fabuła. delikatnie zalatuje cyberpunkiem
dla miłośników sci-fi polecam thirteenth floor
.
Ostatnio edytowany przez mareq (2013-11-14 06:31:25)
To ja polecam, Sherlock Holmes- Zeszłoroczna produkcja w reżyserii Ritchiego, duet Robert Downey Jr. i Jude Law chyba mówi sam za siebie.
Film utrzymany w tonacji mrocznej i tajemniczej, nie mniej dość humorystyczny, świetne sceny walki, retrospekcje, zwolnienia akcji, jak i jej nieoczekiwane zwroty. Plusem jest doskonały soundtrack, czemu chyba trudno się dziwić jeśli jest sygnowany nazwiskiem Hansa Zimmera :)
Oglądałam z miesiąc temu nocą i chyba noc to najodpowiedniejsza pora na ten film. Wciąga a jakże.
Byłem na szerloku w kinie jak tylko się ukazał, również polecam, bardzo dobrze się go ogląda, i bardzo ciekawy film ;)
Nie wiem czy ktoś pisał już o tym filmie, ale wczoraj oglądałem film pod tytułem "Incepcja" myślę, że naprawdę warto. Pomimo aktora którego nie cierpię a zwie się DiCaprio.
Natomiast dwie ostatnie role pana Clooneya " człowiek który gapił się na kozy" i "Amerykanin" to dla nie porażka.
No i warto wspomnieć o filmach biograficznych o nauczycielu Brusa Lee Ip Man. Dla fanów kina azjatyckiego nie lada gratka.
rafaloo napisał(-a):
No i warto wspomnieć o filmach biograficznych o nauczycielu Brusa Lee Ip Man. Dla fanów kina azjatyckiego nie lada gratka.
IP-Man? Brzmi jak nazwa superbohatera pomagającego w trakcie opresji z siecią ;) .
ip man super film , fajne sceny sztuk walki
[refresh]
ip man - wczoraj obejrzałem, rewelacja, szczegolnie walki ip man'a z dżapańskim generałem.
A teraz, stare ale godne polecenia:
- wściekłe pięści
- wejście smoka
- wszystkie części Indiana Jones
- pulse i pulse2
- bezwzględnie cała saga Star Wars
- wszystkie części Ghost in the shell
- death race 2000
A na miły wieczór z "lepszą połówką" - zakochana złośnica ( i niepytajcie dlaczego ;) )
[/refresh]
Ostatnio oglądałem Johny Wściekły Pies, całkiem, całkiem, o murzynkach z kałachami to jest, w szoku może nie byłem ale film zdecydowanie mną wstrząsnął.
dhg napisał(-a):
- wściekłe pięści
Ale masz na myśli Wściekłe Pięści czy Wściekłe Pięści Węża? ;)
Siła smoka z Jet Li . Stary film ale sceny fajne jak wszystkie filmy z jego udziałem
Minio napisał(-a):
dhg napisał(-a):
- wściekłe pięściAle masz na myśli Wściekłe Pięści czy Wściekłe Pięści Węża? ;)
e tam Wściekłe Pięści Węża i inne produkcje Skurcza są dobre :)
Coby wiele nie mówić - Współpracowali ze znanymi, wielkimi i lubianymi
Ostatnio edytowany przez winnetou (2010-12-22 01:48:49)
Wall Street: Money Never Sleeps
Dobre kino i bardzo podobała mi się rola Michael-a Douglas-a
tomeh napisał(-a):
Wszystkie przed rokiem 2000 są prawie dobre. Im nowsze często tym gorsze.
Tak, zwłaszcza takie majstersztyki kinematografii jak Plan 9 from Outer Space czy Surf Nazis Must Die.
Takie uogólnienia, oględnie mówiąc, są nic nie warte. Ludzie zawsze tworzyli kiepskie rzeczy (i dotyczy to wszelkich przejawów twórczości ludzkiej: filmu, muzyki, obrazu, architektury, odzieży, sprzętu domowego, żywności etc.). Różnica jest tylko taka, że dzieła prawdziwie wybitne przetrwają próbę czasu, te zaś gorszej jakości znikają w mrokach czasu. Bach czy Beethoven inspirują pokolenia, a o takich top-selling bands ostatniej dekady jak Aqua czy Las Ketchup już dzisiaj nikt nie pamięta. Nie inaczej jest z filmami.
Oglądałem ostatnio Mr. Nobody, film naprawdę wysokiej klasy. Do kina na to bym nie poszedł ze względu, że chodzę tylko na filmy akcji, ale ten film jest naprawdę wart obejrzenia, z filmów, które weszły do kin w Polsce w 2010 roku ten najbardziej mi się podobał.
Widzę, że wątek powoli umiera więc odświeżę:
1. The Way Back
2. Exam
3. The Sandpit <-- zmieniłbym muzykę ale ogólnie dobre
Pozdro
Ostatnio edytowany przez BlackEvo (2011-05-04 10:26:35)
"Uprowadzona" z Liamem Neesonem
:P
Arabska grupa handlarzy kobietami porywa mu córkę i zaczyna się pościg za nimi, przy okazji eliminuje parę osób.
Dobry film, jak dla mnie za krótki.
Dla niej wszystko (The Next Three Days)
Opis filmu
Spokojne życie profesora Johna Brennana w jednej chwili zostaje wywrócone do góry nogami, gdy policja aresztuje jego ukochaną żonę pod zarzutem morderstwa. Brennan od początku nie wierzy w winę żony, choć dowody wydają się być wyjątkowo mocne. Gdy zawodzą wszelkie legalne metody, Brennan decyduje się podjąć ekstremalne kroki, by uwolnić swą żonę z więzienia.
ostatnio oglądałem imo całkiem niezły http://www.filmweb.pl/25.Godzina
winnetou napisał(-a):
Coby wiele nie mówić - Współpracowali ze znanymi, wielkimi i lubianymi
Co by nie mówić czasy się zmieniają odnośnie tych "znanych, wielkich i lubianych". Niestety.
http://www.staszewski.art.pl/
sidjestgit napisał(-a):
Dla niej wszystko (The Next Three Days)
Opis filmuSpokojne życie profesora Johna Brennana w jednej chwili zostaje wywrócone do góry nogami, gdy policja aresztuje jego ukochaną żonę pod zarzutem morderstwa. Brennan od początku nie wierzy w winę żony, choć dowody wydają się być wyjątkowo mocne. Gdy zawodzą wszelkie legalne metody, Brennan decyduje się podjąć ekstremalne kroki, by uwolnić swą żonę z więzienia.
Polecam również
Strony: ◀ 1 … 10 11 12 13 14 … 31 ▶