Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!

Ogłoszenie

Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.

#1  2010-04-26 21:05:21

skotx - Członek DUG

skotx
Członek DUG

Magisterka w krakowie

Możecie polecić coś sprawdzonego w krk na co można iść po studiach I stopnia??
Ja się zastanawiam nad http://www.informatyka.uek.krakow.pl/ bo za free są niestacjonarne, ale nie znam wogóle tej uczelni ;]
Jest jeszcze troche czasu, ale już chyba trzeba się za czymś rozglądać.

Jeśli mam wysłuchiwać czyichś poglądów, to niech będą one wypowiedziane w formie twierdzącej, wątpliwości sam mam dosyć.

#2  2010-04-26 23:09:34

paoolo - Oldtimer

paoolo
Oldtimer

Re: Magisterka w krakowie

Był już wątek o tym. BTW wyboru informatyki, gdzie nie pójdziesz, sajgon i meksyk ten sam. AGH → matematyka w każdym wydaniu na pierwszy i drugim (chyba też) roku, na UJ → wersja teoretyczna podobno bardziej kolorowa, na PK → praktycznie wykorzystana, ale za to przy wszystkim innym trza się nachodzić i narobić a grafik napięty jak baranie jaja.. O UEK wiem tylko tyle, że uczelnia wygląda nowocześnie... Jaka ta informatyka tam jest → nie wiem... Ale zasada (podobnie jak wszędzie) jest jedna → jak naprawdę tego chcesz, gdzie nie pójdziesz, i tak będziesz kodził..

BTW nie trza kończyć studiów informatycznych, by nim być → parę poznanych osób kończyło coś co jest w jakimś tam luźnym związku z informatyką → widać, że to lubią, a nie robią bo muszą, bo taki zawód...

#3  2010-04-27 15:31:08

Lorenzo - Moderator

Lorenzo
Moderator

Na informatyce na WFIS AGH możesz się pouczyć HDL'a i poprogramować w FPGA, masz też troche fizyki i innych bzdur.
szczegóły programu

#4  2010-04-27 19:07:18

janosik - Członek DUG

janosik
Członek DUG

paoolo napisał(-a):

Był już wątek o tym. BTW wyboru informatyki, gdzie nie pójdziesz, sajgon i meksyk ten sam. AGH → matematyka w każdym wydaniu na pierwszy i drugim (chyba też) roku, na UJ → wersja teoretyczna podobno bardziej kolorowa, na PK → praktycznie wykorzystana, ale za to przy wszystkim innym trza się nachodzić i narobić a grafik napięty jak baranie jaja.. O UEK wiem tylko tyle, że uczelnia wygląda nowocześnie... Jaka ta informatyka tam jest → nie wiem... Ale zasada (podobnie jak wszędzie) jest jedna → jak naprawdę tego chcesz, gdzie nie pójdziesz, i tak będziesz kodził..

BTW nie trza kończyć studiów informatycznych, by nim być → parę poznanych osób kończyło coś co jest w jakimś tam luźnym związku z informatyką → widać, że to lubią, a nie robią bo muszą, bo taki zawód...

Deweloperzy BSD sa np. po fizuce teoretycznej :P
a tak swoja droga to ostatnio gadalem z kolesiem, co po inzynierze robi magisterke z europeistyki :)

Stopka forum