Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Proszę -jak to mawiają w Spadkobiercach ;) - o doradę. Wymyśliłem sobie serwis na Joomli!. Taki powiedzmy na wyrost portal, ale łączony z serwisem społecznościowym gdzie każdy użytkownik może prowadzić swojego bloga i tworzyć swoje galerie zdjęć. Ma też byc forum (pewnie Kunena albo Agora)
Niestety nie potrafię przewidzieć obciążenia. Mam taki kącik http://linuxpl.com/index.php?id=hosting&k=w2gb i zastanawiam się ile taki hosting może.
Proszę o wasze opinie i - w miarę możliwości - linki do ofert hostingowych (poza serwerami dedykowanymi) z szacunkami czemu to podoła.
Ostatnio edytowany przez harlequin (2010-02-27 07:56:47)
harlequin hosting może dużo :) Już gdzieś tu była mowa o linuxpl.com. Powiem Ci jeszcze tylko tyle że jak z jakiś powodów będziesz w trakcie trwania umowy chciał przejść na wyższy pakiet lub dokupić transferu bo zacznie brakować to piszesz maila, dostajesz proformę i cieszysz się nowymi parametrami konta ;) I na początek weź w1gb chyba że faktycznie przewidujesz aż takie ruch.
P.S.
Do ruchu wliczamy wszystko: www, ftp, mail, ruch przychodzący i wychodzący.
winnetou napisał(-a):
harlequin hosting może dużo :) Już gdzieś tu była mowa o linuxpl.com. Powiem Ci jeszcze tylko tyle że jak z jakiś powodów będziesz w trakcie trwania umowy chciał przejść na wyższy pakiet lub dokupić transferu bo zacznie brakować to piszesz maila, dostajesz proformę i cieszysz się nowymi parametrami konta ;) I na początek weź w1gb chyba że faktycznie przewidujesz aż takie ruch.
P.S.
Do ruchu wliczamy wszystko: www, ftp, mail, ruch przychodzący i wychodzący.
No :) to zacznę na tym co juz mam. Bo gniją mi domeny i ten hosting co podałem już z pół roku - ale zobaczymy co tam wyjdzie z moim lenistem z tego :>
Dzięki winnetou za opinię.
harlequin ewentualnie zgłoś się któregoś dnia na jabberze to może się jakoś dogadamy... :P