Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
teraz was zgasze, wiec, do czego sie moze przydac i co to jest Linux register users ??
kto ?? blinki ??
lombardino napisał(-a):
do czego sie moze przydac i co to jest Linux register users ??
Absolutnie do niczego. To taki licznik jest.
Czy mi się wydaje, czy ktoś się uparł, żeby dobić do setki postów jeszcze w tym tygodniu? Chciałem zauważyć, że prośba o przyjęcie może zostać odrzucona, np. w przypadku osoby, której zachowanie przypomina „nabijacza postów”.
Ostatnio edytowany przez azhag (2010-03-11 09:49:42)
azhag mylisz sie, pytam sie tylko oto czego nie wiem, a gdyby nawet, to dla mnie to bez roznicy iz i tak bede mial pytania i prosby o pomoc do czasu kiedy ja sam bede potrafil sprawnie i przy malenkiej pomocy okielznac system linux.
licznik powiadasz hmmm to ja mam #506794 :D
Ostatnio edytowany przez lombardino (2010-03-11 09:54:11)
azhag napisał(-a):
lombardino napisał(-a):
do czego sie moze przydac i co to jest Linux register users ??
Absolutnie do niczego. To taki licznik jest.
Czy mi się wydaje, czy ktoś się uparł, żeby dobić do setki postów jeszcze w tym tyogdniu?
Jeżeli jest się w
pierwszych 100 tys. - mega zajeb**** użytkownicy linuksa
drugich 100 tys. - zajeb**** użytkownik linuksa
trzecich 100 tys. - średnio zajebi*** użytkownik linuksa
czwartych 100 tys. - użytkownik linuksa
piątych 100 tys. - szkoda się rejestrować
;]
he to wyszlo na to, ze jestem w piatej grupie, no niestety, troche za pozno dales te tabele :D
no ja mam duży staż (chyba nawet największy na tym forum), ale aż taki zajebisty to chyba nie jestem ;)
Rozumiem, że obserwujemy po raz kolejny tzw syndrom Longer'a - kiedyś o tym będą prace mageisterskie odnośnie tego typu socjologicznych aspektów współzycia w sieci ;)
Rumi napisał(-a):
http://forum.dug.net.pl/viewtopic.php?id=10880 .. jeszcze za czasów LongeR'a ;)
Jak to za czasów LongeR'a? A co z nim? Uspokoił się, czy dostał permanetnego bana? O czymś nie wiem?
parrotlarch napisał(-a):
Jak to za czasów LongeR'a? A co z nim? Uspokoił się, czy dostał permanetnego bana? O czymś nie wiem?
Jego gwiazda świeciła jasno, ale szybko się wypaliła. Ostatniego posta napisał w listopadzie.
parrotlarch napisał(-a):
Znudził się.
Już myślałem, że coś mu się nie daj Boże stało. Jeśli znalazł sobie inne zajęcie, to na pewno oddaje mu się z pasją.