Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: ◀ 1 … 142 143 144 145 146 … 255 ▶
Wątek Zamknięty
dawno temu i jak zaczynałem z Debianem i próbowałem załadować sterownik do rt2500 to mi ktoś doradził i wiem że działa 30 sekund i instaluje od nowa
darian napisał(-a):
to mi ktoś doradził i wiem że działa
co za piździelec. pozdrów go ode mnie
a tu żona przyniosła z roboty taką edukacyjną reklamówkę penów do podawania insuliny. ten pingwin to cel ćwiczebny: bierze się taką nowoczesną strzykawkę (pen) i wbija w pingwina, żeby sobie przećwiczyć wstrzykiwanie insuliny. no bo ludzie mają pietra wstrzykiwać sobie sami cokolwiek, to na początek daje im się takiego tuksa, żeby go sobie pomaltretowali i przekonali się, że to nie takie straszne. wygląda znajomo, nie? ;) jak będę miał czas to go przemaluję na właściwe kolory
Nie wiem czy to zrobi różnicę ale zrób rm -rf / :)
kodzik napisał(-a):
Nie wiem czy to zrobi różnicę ale zrób rm -rf / :)
Kolejność argumentów nie ma żadnej różnicy, katalogu głónego się nie usunie... jedynie podkatalogi.
To niech ktoś poprawi ten poradnik, tak dla potomnych, żeby nie bylo jakichś niedomówień :-)
TBH: zdaje się że już dalej nie da rady, bo rm też usunąłeś :p
rychu napisał(-a):
TBH: zdaje się że już dalej nie da rady, bo rm też usunąłeś :p
wiem wiem, przewinąłem historię basha żeby pokazać komendę którą wykonałem
Kilka seksistowskich dowcipów :) Szanowne panie proszę o wyrozumiałośc i podejście z jajem i dystansem :))
Spotykają się dwie koleżanki :
- Cześć! Wiesz... w tamtym tygodniu kupiłam sobie nowe zwierzątko
- Zwierzątko ? A jakie ?
- Skunksa !
- Skunksa ? Jak to ? Po co ci skunks ?!
- Bo zajebiście liże cipke
- No dobra, a co z tym przykrym zapachem ?
- Przez pierwszych kilka dni rzygał, a później sie przyzwyczaił
Pewna kobieta wpadła na pomysł żeby kupić mężowi na urodziny zwierzątko. Udała się w tym celu do sklepu zoologicznego. Wszystkie fajne zwierzaki były niestety dla niej za drogie. Zrezygnowana pyta się sprzedawcy:
- Macie tu jakieś tańsze zwierzaki?
- Z tańszych mamy tylko żabę po 50 zł.
- 50 zł za żabę?! Dlaczego tak drogo?
- Bo ta żaba to, proszę pani, jest całkiem wyjątkowa.. Ona potrafi świetnie robić laskę!
Kobieta nie zastanawiając się długo kupiła żabę, licząc że ta ją wyręczy w tej nieprzyjemnej dla niej czynności. Gdy nadszedł dzień urodzin kobieta wręczyła żabę mężowi i opowiedziała mu o jej niesamowitych zdolnościach. Facet był nieco sceptyczny, ale postanowił swój prezent wypróbować jeszcze tego samego wieczora. Grubo po północy żonę obudziły dziwne dźwięki dochodzące z kuchni. Wstała i poszła sprawdzić co tam się dzieje. Gdy weszła do kuchni zobaczyła męża i żabę przeglądających książkę kucharską. Wokół nich porozstawiane były przeróżne garnki i patelnie. Zdumiona kobieta spytała:
- Dlaczego studiujecie książkę kucharską o tej godzinie?
- Jak tylko żaba nauczy się gotować - wypierdalasz!
- Ile feministek potrzeba, by zmienić żarówkę?
- Ani jednej. One nic nie zmienią.
- Kiedy kobieta przypomina słonecznik?
- Kiedy ma nasienie na twarzy.
- Ilu męskich szowinistycznych świń potrzeba, by zmienić żarówkę?
- Żadnego, niech szmaty gotują po ciemku.
A na koniec święta w weselszym wydaniu:)
http://www.fliqz.com/aspx/permalink.aspx?vid=d4a163 … 749d7779552bd
Ostatnio edytowany przez winnetou (2009-07-15 18:19:35)
Spoooko, usiłowałam się nie śmiać Apaczu, ale nijak nie szło:D Hahah:D
TBH napisał(-a):
(...)
kodzik jak zwykle nie (:*)
(...)
:( naprawdę ?:(
Od tyłu i klasycznie ;)
http://www.youtube.com/watch?v=APKyPYR7jAk
Przychodzi baba do lekarza, ze studentem w dupie.
- Co pani jest?
- Dziekanat.
Piotr3ks napisał(-a):
To niech ktoś poprawi ten poradnik, tak dla potomnych, żeby nie bylo jakichś niedomówień :-)
Dotyczy komendy
rm -rf /*
Jeśli masz na pierwszej partycji pierwszego dysku system win to zacznie od niego.
Przynajmniej tak było w moim przypadku jak ktoś mi chciał "pomóc" kiedyś na jakimś forum :)
Ostatnio edytowany przez morys (2009-07-18 00:53:30)
Zespół naukowców badał kameleona. Postawili zatem zwierzę na czerwonym kawałku materiału - w mgnieniu oka kameleon stał się czerwony.
Następnie, naukowcy postawili kameleona na żółtym kawałku materiału - kameleon stał się żółty. Podobne testy przeprowadzono dla materiałów o różnych kolorach - zielonym, niebieskim, brązowym. Na koniec eksperymentu naukowcy rozsypali kolorowe konfetti i postawili na nim kameleona. Ku zdziwieniu naukowców kameleon westchnął ciężko, odwrócił łeb w ich stronę i powiedział:
- Weźcie wy się wszyscy odpier***...
Wątek Zamknięty
Strony: ◀ 1 … 142 143 144 145 146 … 255 ▶