Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Strony: 1
Jako że zima za pasem ;), czekam aż będą reklamowali walory turystyczne bydgowszyzny i — tylko przy okazji — ciepłe gacie.
I nie oceniajmy tego ze względu na Microsoft, tylko prywatną firmę. Nieważne jaką. Jest to tak samo niedopuszczalne jakby reklamowali Red Hata, Mandrivę czy CiepłeGaciex.
Ostatnio edytowany przez azhag (2009-03-25 08:28:44)
Być może chodzi o ten przetarg:
http://www.bip.um.bydgoszcz.pl/na_skroty/zamowienia … o_29_B.aspx#0
PS. Korzystajcie z BIPu. Sporo informacji administracja musi upubliczniać. Trzeba tylko poszukać, by upublicznianie było faktem a nie formalnością.
Na stos z nim, herezje poczynił! :)
A swoją szosą, to wprost napisali, że chcą MS Office. Widziałem kiedyś założenia do specyfikacji, gdzie pisano bodajże "MS Office albo równoważne"
http://www.nauczyciele.mos.krakow.pl/
Nazywa się to szumnie technologia informacyjna.
Ciekawi mnie czy oni wiedzą o czym mówią w tej reklamówce. Udają że wiedzą widać dobrze wyreżyserowane, ale nic pozatym.
Echh... takich rzeczy powinni zakazać.
Teraz pytanie: władze Bydgoszczy nie widzieli tego filmu, że twierdzą, że to spot o ich mieście a nie reklama? xD
Takie rzeczy to chyba tylko w Polsce :P
No raczej jest to reklama, tym bardziej że na samym końcu jest wyświetlona nazwa MS i przez 9/10 czasu zachwalane są jego produkty.
"Nas to nic nie kosztowało, nikt nie wziął ani złotówki za udział w filmie, nikt nawet długopisu od Microsoftu nie wziął. Film został nagrany w czasie kiedy urzędnicy nie wykonywali swoich obowiązków służbowych"
Jakoś nie chce mi się wierzyć.
btw. raz dostałem na konferencji długopis od MS, zepsuł się po 3 dniach. Tak że się nie dziwie, że długopisów już nikt nie chce heheh
@skotx oni nic nie wzięli. Ms tylko sprzedał za mniejsze pieniądze (lub żadne) miastu swoje produkty, a oszczędności są dla... polityków :)
Co za kretyn pisal te wymgania odnosnie zamowienia. Przeciez "blejdy" to architektura serwerowa IBM, wiec jaki tam moze byc inny typ obudowy niz "rackówka"? A potem, jasnosc panelu nie mniejsza niz 300cd/m^2, oni solarium otwieraja? A te panele 24" to chyba jako graficzne to co za kretyn i skonczony idiota bierze TN'ki. A ten laptop 17" tez hit. To oni maja biuro inzynieryjne ze potrzeba tam quadro NVS 320M minimum(!). Ogolnie nie mam pojecia co za ciecie pisza te wymagania ale to sa skonczeni idioci informatyczni. Zeby podawac maksymalny rozmiar plamki paneli LCD, no szczyt debilizmu, niekompetencji i kardynalnych brakow w wiedzy.
Dobra wciskam "potwierdz" bo mam juz dosc denerwowania sie...
1..
2..
3..
4..
5..
6..
k*** co za debili zatrudniaja ...
7...
...
P.S.
Filmu nie komentuje, ot taki spontan przed kamera.
Ostatnio edytowany przez qluk (2009-03-25 16:32:29)
na stos!
radziojedi napisał(-a):
na stos!
Stos się przepełni dość szybko i będzie error ;)
skotx napisał(-a):
Stos się przepełni dość szybko i będzie error ;)
Palic, a popiol szybko wywozic :)
tgR: co Ty do cholery pie*** itd. ? Pokaz mi choc jeden OpenSource i niedoplatny system podobny do OCS, jeden!
Tu nie jest kwestia to jaki jest ów system, ale mobbing przez strukture rzadowa.
Strony: 1