Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
a mianowicie
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,6275 … html?skad=rss
wedlog mnie powinni to kase wydac na zatrudnienie programistow ktorzy aktualnei potrafia napisac system operacyjny bo z tego co widze to microsoft ma dwoch programistow w tym jeden jest na chorobowym bo dostal przepukliny od odkurzania visty
Sumka sympatyczna - jakbym był autorem tego wirusa to z chęcią bym się zgłosił po nagrodę zastrzegając jednocześnie anonimowość.
Piotr3ks napisał(-a):
Sumka sympatyczna - jakbym był autorem tego wirusa to z chęcią bym się zgłosił po nagrodę zastrzegając jednocześnie anonimowość.
Dostałbyś równocześnie ,,atrakcyjną ofertę'' pracy z opłaconym biletem na samolot, kartą stałego pobytu i innymi atrakcjami abyś z nich skorzystał meldując się na dowolnym przejściu granicznym USA. Po przekroczeniu granicy dostałbyś od razu twarzowe ubranko w kolorze pomarańczowym.
fnmirk napisał(-a):
Piotr3ks napisał(-a):
Dostałbyś równocześnie ,,atrakcyjną ofertę'' pracy z opłaconym biletem na samolot, kartą stałego pobytu i innymi atrakcjami abyś z nich skorzystał meldując się na dowolnym przejściu granicznym USA. Po przekroczeniu granicy dostałbyś od razu twarzowe ubranko w kolorze pomarańczowym.
Niedoczytałem, jakiś jestem nieprzytomny ostatnio :-) Oferta pomimo kwoty nie jest atrakcyjna dla tego hakera.