Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Ja mam kota, siedzi na parapecie i ogląda fajerwerki ;-)
Co Ty, wnusia :) - ja się żony boję :DDD
Moja się nie bała dopóki jebnięci sąsiedzi nad nami nie zaczęli robić remontu jakimś młotem pneumatycznym. Nawet rambo by się wystraszył.
Sedalin Forte/35 MG
Jedna tabletka na każde 10 kilogramów wagi zwierza
Podawać ok. półtorej godziny przed spodziewanymi zjawiskami pirotechnicznymi.
Działa przez 4 - 5 godzin
O północy podać łyżkę miodu / poprawia nastruj zwierzaka.
Tak się dowiedziałem ale jeszcze nie testowałem.
Wczoraj podałem na prbę jedną tabletkę to pies dostał mydlanych oczu i zataczał się, a póżniej spał do rana.
Nie owco:bo nie boi sie fajerwerków...;>
Dziadku,no żona to żona,to zmienia postać rzeczy.
rzeczywiscie Bodzio rozsadnie dobieral zone, jak sie jej boi :D (zartuje) dobrze ze ja nie mam problemow z futrzakami, zreszta zawsze by sie go gdzies schowalo, gdzie by nie slyszal trzaskow. ale raczej bym nie chemizowal zwierzaka. takie proby to wole na sobie robic, niz innym szkodzic, ja nawet po pijaku mowie, ze wodka to zlo innym. zalaczajac stosowny do tego obrazek mojej mordy.
ogolnie zwierzeta boja sie odkurzaczy, a konkretnie rur od odkrzurzaczy. czesto tez roznych grubszych kabli i kolorowych sznurowadel (w jaskrawych kolorach ) bo zwierzeta maja w instynkcie samozachowaawczym strach przed wezami itp , porzynajmniej taka jest teoria
Że tak spytam posiadaczy zwierząt:
Czy te leki dla zwierząt pochodzą z grupy benzodiazepin ? :>