Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Witam szukam jakiś filmów na święta tak aby cała rodzina miała co robić, możecie polecić mi jakieś dobre tytuły z każdego gatunku filmowego od komedii do horrorów, najlepiej jakby były noUS ;)
Polsat co roku puszcza Kevina samego w domu, nie moze się mylić ;)
Wątek filmowy przeglądałeś?
zapomniałem o tym temacie bo trochę przymarł, ale już dawno go przejżalem
Ostatnio oglądałam "jestem legenda"
Tylek mi w fotel wciskalo ze strachu:]
azhag napisał(-a):
Polsat co roku puszcza Kevina samego w domu, nie moze się mylić ;)
Wątek filmowy przeglądałeś?
W tamtym roku nie było "kevina" na święta ale pojawił się na polsacie po świetach i w sylwestra :D
ba10 napisał(-a):
W tamtym roku nie było "kevina" na święta ale pojawił się na polsacie po świetach i w sylwestra :D
W tym roku już jakiś odcinek ,,kevina'' był nadawany (bodajże w piątek). Jednak nic nie stoi na przeszkodzie, że pozostałe zostaną nadane w Święta.
jeden kevin już był. W Nowym Jorku będzie w święta. A tak jak patrzyłem w program to nic z nowości - same powtórki. Czerwony Październik też po raz 7 będzie. Eeech
Bodzio,czerwony październik akurat niczego sobie.
4 wesela i pogrzeb znow obejrze i zasne z nudy;)
i znow bedzie: I feel it in my fingers, I feel it in my toes.<nutki>
Haha:]
//edit.
Wlasnie slucham;D film wart obejrzenia choćby dla tego jednego kawałka.
Ostatnio edytowany przez Trin (2008-12-23 17:47:49)
ja jestem przy końcu 2 serii archiwum x :D można oglądać bez końca
A ja nie ogladam ani filmow ani telewizji.
Wole w swieta pogadac z rodzina / ewentualnie wprzerwach poczytac cos na forach w necie
Zadnej polityki , zadnych wiadomosci
Nic stresujacego
Pelen luz
Dla całej rodziny jeśli wliczyć w to dzieci to może jakiś animowany w stylu Kung Fu Panda czy innego Shrekopodobnego. Zawsze wprawiają w dobry nastrój. Nic bardziej świątecznego nie przychodzi mi do głowy ;)