Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
azhag napisał(-a):
Trin napisał(-a):
Dziękuję ;*
Kilogram płatków? O w...
mam troche przed domem (czyli jakies 25arow pola) jak chcesz przyjedzaj :) pozniej sie z nich dmuchwce robia, a tego juz nie lubie, bo na kolejny rok zamiast trawnika, mam coraz bardziej geste nielegalne poletko mleczykow :) jeszcze tylko ogrodzenie pod napieciem, reflektory dookola, psy bez smyczy i kaganca, i mozna krecic interes.
a masz kombajn do mleczów? ;)
azhag, będziemy Cię wspierać duchowo. Pomyśl sobie że wrócisz po całym dniu orania z mleczów tego poletka i wychylisz szklaneczke napoju bogów jako esencję całodziennego wysiłku ;) i jeszcze zrobisz dla paoolo dobry uczynek. Widzisz ile korzyści łajzo?? ;)
Trin napisał(-a):
wychylisz szklaneczke
wino ze szklanki? :D
oj Wredoto, Wredoto ;)
Ostatnio edytowany przez azhag (2009-05-04 21:50:14)
sry że się wtrącam...
azhag napisał(-a):
wino ze szklanki? :D
się czepiasz :p domowe produkcje to się zwyczajnie z kubków lub szklaneczek chla, a czasami to prosto z wężyka. zależy, na jakim etapie jest impreza
azhag, oj znam takich co wódeczke/spirytus pili z musztardówki jednym ciurkiem.
Bleh :/
rychu, Ty widzę wytrenowany jesteś :D
Ostatnio edytowany przez Trin (2009-05-05 08:21:28)
azhag niestety nie mam kombajnu, zaopatrze Cie za to w urocza gromadke rodzenstwa, ktorzy Cie beda kontrlowac
paoolo napisał(-a):
zaopatrze Cie za to w urocza gromadke rodzenstwa, ktorzy Cie beda kontrlowac
czy któreś z nich jest dwudziestokilkuletnią brunetką? :)
azhag napisał(-a):
paoolo napisał(-a):
zaopatrze Cie za to w urocza gromadke rodzenstwa, ktorzy Cie beda kontrlowac
czy któreś z nich jest dwudziestokilkuletnią brunetką? :)
Tobie tylko dupy w glowie :] BTW jak kazdemu naturalnemu facetowi.
fnmirk , ja nie to pokolenie żeby musztardówki w szafce kuchennej trzymać, ja tylko na własne oczy widziałam tych co z nich pili ;) do tej pory mnie wzdryga jak o tym pomyślę.
Ja nie wiem co ty robisz przed tym kompem ale tam kropelka w niej jeszcze jest :)
paoolo, teraz już wiem ze azhaga kręcą brunetki. ;D
Ostatnio edytowany przez Trin (2009-05-05 21:31:16)
Trin napisał(-a):
paoolo, teraz już wiem ze azhaga kręcą brunetki. ;D
nigdy się z tym nie kryłem, brunetko ;)
A Trin to nie blodnyna jakas? chyba ze taka mala czarna, co mrozi wzorkiem?
paoolo napisał(-a):
co mrozi wzorkiem?
nie wzorkiem, tylko szlaczkiem :)
paoolo,. ja Ci dam blondyne, poczekaj no jak cię zmrożę wzrokiem za to:>
Brunetka! Do tego naturalna od 18 lat :> a jak słoneczko zaświeci to mi się rude refleksy robią we włosach więc wiecie :P
Trin napisał(-a):
Brunetka!
Nareszcie! Przestałaś zwodzić tą „ciemną szatynką”. :D
Trin napisał(-a):
rude refleksy robią
A rude to wredne. :)
azhag napisał(-a):
paoolo napisał(-a):
co mrozi wzorkiem?
nie wzorkiem, tylko szlaczkiem :)
cwaniak :)
a jesli o wino chodzi, kilka powodow: pakietowanie neta pewnie nas ominie, oraz zdalem polski ustny! :) z moim sposobem wyrazania swoich mysli, to jest duzy sukces :)
Paoolo, gratuluję. Jak Bóg da to w przyszłym roku ja będe zdawać. Jak nie da- fizyczka mnie upierd..to za 2 lata ;D
Trin napisał(-a):
Paoolo, gratuluję. Jak Bóg da to w przyszłym roku ja będe zdawać. Jak nie da- fizyczka mnie upierd..to za 2 lata ;D
z tymi Gratulieren to sie wstrzymaj, jeszcze nie koniec :) ale powiem co i jak, jak bedzie sie mialo indeksik w lapach :)
azhag napisał(-a):
Trin napisał(-a):
rude refleksy robią
A rude to wredne. :)
Rudy to nie kolor, tylko charakter ;)
Nie mniej, rude są ponętne. Podobno. Ale pachnie mi to stereotypem.
paoolo napisał(-a):
Trin napisał(-a):
z tymi Gratulieren to sie wstrzymaj, jeszcze nie koniec :) ale powiem co i jak, jak bedzie sie mialo indeksik w lapach :)
az siebie zacytuje, bo ten indeks sie ma, ale teraz juz bym tak nie myslal, co by bylo gdyby go mial w łapach. cieżkie to brzemię :) i kryzys wymusza piwka zamiast winka: raz na długi czas, żeby nie było, że studenci to wiecznie imprezujący i pijany naród.