Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Musisz wpłacić 5,40 dugodolarów na konto azhaga to się dowiesz.
1 dugolar =1DUG = 5.40 PL KURDE !!!
Ostatnio stawka powiekszona do:
1. prosta rzecz 2 DUG
2. skomplikowana rzecz 100DUG
mati75 napisał(-a):
5,40 dugodolarów
dugolarów
@up, upx2, x3, x4, itd.: Bo grunt to nie rozmywać tematu :). Ja mam FB, bo kiedyś się uczyłem robić appsy w php na niego, oraz jako taki OpenID. (tak wiem przekazuje podstawowe informacje takie jak, mail który ma super spamfiltr, imie nazwisko, telefon z zablokowaną simką, wszystko inne :F, ale no i co, spersonalizują mi reklamy? mam AdBlocka, a wrażliwych danych nie podaje) Bo wole się logować raz (z dobrym hasłem), i potem tylko klikać niż za każdym razam przypominać sobie login to tamto itp. (programy do zapamiętywania haseł odpadaja, bo czesto jestem na innym kompie)
Włączam komputer: facebook; włączam telewizor: facebook; czytam gazetę: facebook. Już się boję otwierać lodówki.
cytat czytelnika z niebrezpiecznika
a tam linux
]:->
Otóż jak się okazuje, aktywni Facebookowicze zazwyczaj cierpią na wyjątkowo patologiczną odmianę narcyzmu: pretensjonalny ekshibicjonizm oraz poczucie władzy do wykorzystywania innych. :D
Otóż jak się okazuje, aktywni Facebookowicze zazwyczaj cierpią na wyjątkowo patologiczną odmianę narcyzmu: pretensjonalny ekshibicjonizm oraz poczucie władzy do wykorzystywania innych. :D
Zgodzę się, a precyzyjniej → Narcyzm - niebezpieczna patologia - krótki opis zawierający esencję.
jak dziecioczki ogladają co inni specjalnie pokazują to popadają w depresje, że oni tak nie mają.
Ciesze się ż "tak bardzo nie istnieje" i nie mam konta na żadnym portalu społecznościowym.
:D
nowy pomysl FB
http://uk.news.yahoo.com/facebook-creates--creepy-- … FnZQ--;_ylv=3
Ostatnio edytowany przez pink (2012-11-17 20:12:27)
P@blo napisał(-a):
Nie prościej było dać linka do jego oficjalnego kanału na Youtube? :D
http://www.youtube.com/watch?v=2Ck-dr6zsfg&list … Q&index=6
Fervi
Pewnie trafił na to przeglądając pudelka, zatem podlinkował co miał już otwarte. :)
Od jakiegoś czasu szukam nowej/innej pracy. Porozsyłałem CV, listy motywacyjne i... tak się właśnie dzisiaj zastanawiam, czy to, że nie dostałem nawet negatywnej odpowiedzi ( prosiłem o każdą odp. ) nie jest czasami spowodowane faktem, że ktoś czytając moje wypociny nic więcej się o mnie nie mógł dowiedzieć zaglądając na portale społecznościowe.
No ale jeśli mnie tam nie ma to znaczy że jestem wyalienowany i "jakiś inny". Jak to mówi mój kolega... "normalność się ludziom znudziła" ;)
masz coś do ukrycia jesteś INNY. Słowo inny ma dwa znaczenia: lepszy lub gorszy.
niekoniecznie.
@Yampress
Nie masz konta na portalach społecznościowych ≠ Masz coś do ukrycia
Nie mam konta :P Bo i po co. "Tak bardzo nie istnieje"
wlasnie dzisiaj skasowalem, google plus jest o niebo lepsze.
Google Plus - szkoda tylko, że 80% znajomych go nie posiada.
ile warte sa te znajomosci????, jest przeciez telefon, email.
ja sie zastanowilem i dla tego juz nie mam.
Osobiście nie mam ani FB, ani Google+. Ani chyba nic innego.
masz konto na DUG-u :)
ArnVaker napisał(-a):
masz konto na DUG-u :)
Na DUG-u nie ma obyczaju (ani obowiązku), żeby USG brzucha zamieszczać, więc się nie liczy.
:DDDDDDDDDDDDD
Ostatnio edytowany przez Jacekalex (2013-01-10 18:36:02)
@Jacekalex
Exacly.
Zapomniałem jeszcze, że mam jeszcze konto na naszej-klasie czy też nk.pl, które się uchowało z łączenia z nową klasą licealną, a nie tak, jak z założenia tego portalu wynika, odświeżaniu znajomości z ludźmi ze "starych" klas.
Jest to chyba jedyny mój udział w portalach społecznościowych (a nie forach internetowych z mocno rozwiniętą społeczności or something ;P). Muszę przyznać, że bardziej z powodu tego, że nie mam "fejsa" cierpią znajomi, którzy są, można chyba tak powiedzieć, od niego uzależnieni.
-No to ja Ci to na fejsa podrzucę.
-Ale ja nie mam fejsa.
-Jak to nie masz fejsa?! [panic_mode_on]To jak ja mam Ci to wysłać!?!?!?![panic_mode_off]
A nie prościej spróbować z Diasporą? Nerds everywhere :D
Fervi