Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
hehe, brzuch mam jakby mniejszy :P
Fajne chłopaki ]:-> jak malowane!
A ja od miesiaca dzień w dzień cwicze brzuch. Mimo iż mam malutki. Ale chce mieć mocny ! Skończe może za kilka lat ..
http://www.kulturystyka.pl/atlas/brzuch.asp
Ostatnio edytowany przez Yampress (2012-05-03 22:42:24)
Witam,
Bodzio, widać po fryzurze że w sapera się grało. ]:->
Pozdrawiam,
Towarzysz Torrentow
Trin napisał(-a):
No, chłopaki - pięknie. :)
No ba, żebyś wiedziała :) Piękni, poważni.
A wtedy, w tym dniu gdy spotkaliśmy się z paoolo wróciłem z fajnej wycieczki. Hmm, 18 km wędrówki :P
Kiedyś wspominałem o wycieczce do Beskidzkiego Morskiego Oka. To było w jesieni. Postanowiłem wybrać się tam jeszcze raz, w nadziei, że woda będzie czysta, bez dodatku opadniętych liści.
Pogoda piękna, łąki ukwiecone. Wędrówkę zaczynam od Szymbarku. Zielonym szlakiem - trasa inna - okrężna w stosunku do tej sprzed pół roku.
Między budynkami wioski wije się wąwóz przypominający po trosze okolice Kazimierza :)
Oczywiście jest i leśna klasyka: kwiatki, mrowiska, źródełka
Wewnątrz lasu kapliczka. Zaskoczenie bo bardzo daleko już od siedzib ludzi. Ale nawet ktoś stołeczek sobie i dla innych zrobił :)
Po zimie, a także jesiennych i wiosennych wichurach bardzo ciężko przejść przez las
Rezerwat Przyrody "Jelenia Góra" to układ trójszczytów: Jelenia Góra, Maślana Góra, Zielona Góra - powstał między innymi dla ochrony lasu jaworowego, oraz stanowisk paproci. Drzewostan to jawor, buk, jesion, wiąz, jodła i ...zaskoczenie :) czereśnia.
A to już szczyt Maślanej Góry. Oczywiście BTS musi być -:P
No i doszliśmy do celu. Jak kiedyś wspominałem, "Beskidzkie Morskie Oko" to ślad po potężnym kiedyś osuwisku gruntu. Zastanawiające jest to, że po powodziach sprzed dwu lat na terenie Beskidu Niskiego jest bardzo dużo nowych osuwisk. Zobaczymy co z tego wyjdzie :)
Dla chętnych więcej >>tutaj<<
I coś o geotagowaniu: trasa jaką przewędrowałem
Bodzio a z dzisiejszej imprezy w Gorlicach jakieś foty masz ?
Nie mam. Burza potężna była i nawet nie wiem czy się impreza odbyła.
w tvp1 podawali .... w dzienniku ;D
Ostatnio edytowany przez Yampress (2012-05-07 12:31:40)
Yampress napisał(-a):
w tvp1 podawali .... w dzienniku ;D
Znaczy co podawali ? - było ?
Wiem od kumpla który niedaleko mieszka, że wlało potężnie, bo musiał dom ratować bo mu burzówkę zalało
Otwarcie sezonu motocyklowego Śrem 2012
...i nic nie uciąłem:)
Ostatnio edytowany przez radziojedi (2012-05-14 06:49:21)
Bodzio podali tylko informacje że coś się dzieje/dziło nic zawiele. Jakiś ułamek nagranego obrazu pokazali i to wszystko.
@radziojedi - uciąłeś - dymu nie widać :P
Yampress napisał(-a):
Bodzio podali tylko informacje że coś się dzieje/dziło nic zawiele. Jakiś ułamek nagranego obrazu pokazali i to wszystko.
No właśnie, w TV Gorlickiej nic nie ma, gorlice24.pl też nic nie podawały, ale szychy z rosji, niemiec, austrii i czech przyjechały. Kupę aut z literkami CD się plącze po mieście, więc myślałem że przynajmniej dla nich zrobili imprezę.
Z drugiej strony w błotku się taplać, to żadna przyjemność.
to to w Gorlicach są organizowane te kąpiele błotne? nie mów, że przyjeżdżają aż z rosji, niemiec. austrii i czech by się potaplać ;D
dominbik napisał(-a):
to to w Gorlicach są organizowane te kąpiele błotne? nie mów, że przyjeżdżają aż z rosji, niemiec. austrii i czech by się potaplać ;D
A nawet miss gołego, tfu.. mokrego podkoszulka :DD
Masz robala
Bodzio . zależy kto się tapla w błotku... Na takie 25letnie laski to nie grzech popatrzeć ;[]
bns napisał(-a):
Z dzisiejszego wykopu - Beskid Żywiecki http://beskid.tumblr.com/
Bardzo ładne. Ciekawe i przemyślane :)
W żywieckich Beskidach tam nie jeszcze inwe było... ładnie tam
=:O
Obiecane Bodziowi zdjęcia umieszczam (nie wiem kiedy ostatni raz to czyniłem :)
Babia Góra, wschód słońca, w ostatni piątek
Bieszczady (nie są moje, patrz: zyxist.com) weekend majowy
Uważny obserwator dostrzeże rękę :)
Tak się robi pompki!
Poniedziałkowe leżakowanie.
W tych dybach byłem.. 3,5 roku temu.
Nie było zbyt wysoko jak się wydawało :)
Kreatywność nasza sprowadziła się do tego, że dłubaliśmy kijkami w starym drzewie.
Efekt końcowy pod .. widać :)
Tam, gdzie Słowacja, Polska i Ukraina się łączą.
Solina.
Future
Mieliśmy jechać wczoraj (sobota) w Tatry ze znajomym... ale Babia i cały tydzień oraz pogoda mnie powaliła już. Za to przymiarki są do wypadu na oglądanie wschodu słońca z jakiegoś szczytu w Tatrach niedługo :)
No to, do zobaczenia.. :)
@Bodzio: znikam na jakiś czas, znowu :)
paoolo napisał(-a):
https://lh4.googleusercontent.com/-3fgQRrnNgTc/T60K … /P4301695.JPG
W tych dybach byłem.. 3,5 roku temu.
Ciekawostka: to nie są dyby, tylko gąsior. ;)
Zdjęcia fajne, zwłaszcza wschody. :)
Poglądówka:
Cmentarz wojenny z I Wojny Światowej Konieczna-Beskidek. Aktualnie w trakcie prac renowacyjnych i rekonstrukcyjnych.
"Mówiono o nim King
W mieście świętej Wieży
Pamiętam z podstawówki
Jak całował się z papieżem
Przejeżdżał też sekretarz
Gdy przecinano wstęgę
Kingy poszedł na wagary
Pomarzyć o czymś innym..."
1.
2.
3.
4.