Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Tech Na tym twopim Helu to prawie nic nie ma, a tak to wogule padało i było zimno ;p
Hel nudny jest... wole Krynicę Morską ;) heheh. W sobotę się tam wybieram :)
wiem dlaczego :)))) koło Krynicy Morskiej jest plaża naturystów.......
tak, tak golasy Ci się marzą
zara, moment. jak to na Helu nie ma plaż nudystów? znaczy owszem, takich wygrodzonych i oficjalnych nie ma, ale jak się człowiek przejdzie wzdłuż mierzei to znajdzie zawsze parę nygusów... nagusów, znaczy się. no i w Łebie też są takie plaże, jakby kto pytał.
poza tym Hel jest w sumie fajny, tylko nie w sezonie - za dużo turystów z południa :P
poza tym Hel jest w sumie fajny, tylko nie w sezonie - za dużo turystów z południa :P
by cie obesrało :)
tak poważnie to większość turystów to niemcy i warszawiacy. a na południe to teraz ja jadę :)
a na południe to teraz ja jadę :)
a tak zapraszamy u nas śniegiem ostatnio sypło weź kalosze bambosze i komunijne sanki :P
Trafisz, tam jest tylko jedna droga i wielki drogowskaz po prawej stronie drogi z napisem "PLAŻA NUDYSTÓW" albo "PLAŻA NATURYSTÓW" - nie pamiętam dokładnie.
Bierz aparat jak pisze Rumi i po powrocie zapuść zdjęcia :)
Mam nadzieję że wrócisz żywy ;D
He he proponuje przykleić temat do czasu ukazania sie zdjeć :D
no chyba, że stare baby same, a tak w większości to jednak stare chłopy z fujarami biegają. na moje nie ma się czym podniecać, a jak kto nie wieży, to niech jedzie w dowolny punkt nad bałtykiem i spaceruje z dala od publicznych plaż. z tego co się orientuję to w każdej miejscowości nadmorskiej nabitej turystami powstaje 'dzika plaża', nawet w Gdańsku
Biedny voti... zrobili mu z tematu o Helu temat o Krynicy i nagusach ;D
LOL. :P
No właśnie qrna !!! SIO
jakie sio sie wyedytuje temat i będzie gicior bo temat poważny ;)
Tech Na tym twopim Helu to prawie nic nie ma, a tak to wogule padało i było zimno ;p
no ja byłem wczoraj i akurat niestety było bardzo pogodnie - pociągi zawalone, na plażach tłumy, cholernie długie kolejki po piwo... multum turystów, nic dobrego ;)
ogólnie Hel jest fajny moim zdaniem
Wszyscy tu chyba już pisali tylko nie Tech :|
Czekamy na odpowiedź!
Tech'a już dawno nie "widziałem" więc pewnie prędko nei napisze
Tech pisał że się przeprowadza do nowej siedziby w której ciężko z netem
Sciema ludziska :)
No nie bylo mnie troche ale juz jestem :)
Ci co byli na Helu - DO UKARANIA !!!!!! trza bylo dzwonic
Mam jeszcze drobne problemy z netem (wifi) ale sadze, ze kilka dni i bedzie oki
Jeszcze raz witam
Ide nadrabiac zaleglosci :)
ściemasz ;)
trza bylo dzwonic
ta pewnie na 997 co? nie znam tel. praktycznie do nikogo z dugowców
witaj :)
ściemasz ;)
trza bylo dzwonic
ta pewnie na 997 co? nie znam tel. praktycznie do nikogo z dugowców
witaj :)
Zawsze mozna było tak jak Biexi gdzies pisała ....
zamiast numeru telefonu dzwonic pod ip ..... :))
cały kłopot w tym, że ja mam dynamiczny od swojego isp ;)