Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Czy tylko u mnie występuje problem z dostepem do wyżej wymienionej strony? Chodzi o te menu z lewej rozwijane. Po najechaniu myszką otwiera się podmenu z prawej, ale przesunięcie kursora powoduje znikanie tego podmenu a tym samym brak możliwości "kliknięcia" w cokolwiek.
Zmieniałem identyfikacje przegladarki - nie pomaga. Problem występuje pod iceweasel i firefox 3.
Może ktoś sprawdzić u siebie ?
Opera też mi działa.
Zanosi się na to, że tylko u mnie występuje ten problem. Tylko dziwne, że na obu moich komputerkach z debianem. Co za kicha.
edit.
Zrobiłem nowy profil iceweasel. Działa. Dodałem wszystkie uzywane przeze mnie dodatki, czyli adblock i download status bar i nadal działa.
Zobaczymy jak długo.
Ostatnio edytowany przez liare (2008-08-08 19:29:29)
urug napisał(-a):
U mnie to samo się dzieje
Kod:
ii iceweasel 3.0.1-1 lightweight web browser based on Mozilla
Ciekawe.
Mam tą sama wersje.
Jakie masz zainstalowane dodatki?
Ja też mam 3.0.1-1, ale taki problem nie występuje.
adblock plus,
download statusbar,
mediaplayer connectivity
noscript - wyłączenie noscript'a nic nie zmienia, a wątpie by reszta miała z tym jakiś związek.
EDIT:
Żeby się dostać do tego rozwijanego menu, możesz przeciągnąć na niego napis który podświetlasz kursorem ;D
Ostatnio edytowany przez urug (2008-08-08 20:43:19)
urug napisał(-a):
adblock plus,
download statusbar,
mediaplayer connectivity
noscript - wyłączenie noscript'a nic nie zmienia, a wątpie by reszta miała z tym jakiś związek.
EDIT:
Żeby się dostać do tego rozwijanego menu, możesz przeciągnąć na niego napis który podświetlasz kursorem ;D
Przeciągania już próbowałem. Nie działało.
Tak czy owak, na te chwile po utworzeniu nowego profilu, zainstalowaniu kilku dodatków, strona działa poprawnie. Zobaczymy jak długo. Poobserwuję sobie. hehe
<rozmywam i flejmuję>
Nie ma to jak adekwatny opis (pogrubienia moje).
</rozmywam i flejmuję>
Jak wyłączę blokowanie skryptów to działa co druga zakładka (iceweasel 3.0.1-1).