Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
" W najbliższym czasie Kadu zostanie poddane szczegółowemu przeglądowi użyteczności, tak by w efekcie końcowym powstał produkt wygodniejszy i bardziej intuicyjny w użyciu dla każdego z Was.
Chcielibyśmy zadać Ci kilka pytań na temat tego kim jesteś, w jaki sposób używasz Kadu, co chciałbyś w nim zmienić, a także uzyskać informacje, które pomogą nam w optymalny sposób zaimplementować w Kadu obsługę wielu protokołów. Jeżeli nie jesteś użytkownikiem Kadu, a mimo tego zainteresowała Cię ta ankieta dotycząca komunikatorów, także dla Ciebie mamy kilka pytań. "
proszę o promocje tych dwóch linków gdzie się da:
http://www.wykop.pl/link/82829/ankieta-dla-uzytkown … nikatora-kadu
http://www.kadu.net/w/Aktualności
przydałoby się jakieś pole "inne uwagi" (np. chciałbym dodać, że o ile używam zarównoaplikacji Qt i GTK, o tyle unikam bibliotek środowiskowych -- np. użycie kdelibs w kadu całkowicie skreśliłoby ten komunikator u mnie)
poza tym w Operze pole do wpisania innego komunikatora (przy pytaniu o aktualnie używany) nie działa
Forwardnąłem autorowi twoje uwagi. :]
Done. Ja bym go używał, gdyby miał tyle możliwości co Pidgin. Nie mam ochoty włączać kilku programów do rozmowy. Fajnie by było móc rozmawiać jak w Pidginie głosowo, mieć MSN, Jabbera/Googletalk, IRC (inne są mniej dla mnie ważne).
Ostatnio edytowany przez iwo (2008-08-02 17:06:10)
ja juz wypełniłem ankiete. dla mnie przydała by sie wtyczka obsługująca jabbera i tlena no i aby były wersje korzystające z Qt i GKT
Poszło :)
Ja naskrobalem pare uwag odnosnie GUI i ukladu opcji bo odczuwam tam pewien nielad.
Yampress napisał(-a):
(...) i aby były wersje korzystające z Qt i GKT
To nikomu do szczęścia nie potrzebne. Wystarczy jedna biblioteka. Większa ilość wprowadza zamęt w projekcie (jeden zawsze działa lepiej - drugi gorzej).