Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Może się ośmieszę zlekka, ale nieco mnie ta sytuacja niepokoi: zdarzało mi się, że po prostu zamknąłem przeglądarkę nie wylogowywując się z Forum. Ku mojemu zdziwieniu, następnego dnia wchodząc na forum byłem już zalogowany! Ostatnio było trochę mowy o bezpieczeństwie, wiec i ja wrzucę trzy grosze laika, czy ktoś nie mógł przejąć mojego połączenia z serwerem DUG-u?
"It's not a bug, it's a feature!" ;)
Profil > Prywatność > Zapamiętaj login i hasło pomiędzy wizytami — odznaczyć
wolfvilk napisał(-a):
czy ktoś nie mógł przejąć mojego połączenia z serwerem DUG-u?
o ile wcześniej przejąłby kompa, konto i przeglądarkę
Żeby było śmieszniej jeśli się nie wylogujesz i zamkniesz tylko zakładkę z forum lub przeglądarkę, ale kompa będziesz miał włączonego to będziesz pokazywany cały czas jako zalogowany użytkownik (na pierwszej stronie forum). Dopiero gdy wyłączysz kompa to stamtąd znikniesz. Tak przynajmniej wynika z moich eksperymentów :)
Nieprawda. Z listy osób online znika się po 5 minutach bezczynności na forum (nic nie klikasz na stronie), natomiast "Ostatnia wizyta" zmieniana jest po godzinie bezczynności.
Chyba, że masz żyjącą przeglądarkę. ;)
Ok, sprawdzam. Po napisaniu tego posta zamykam stronę z forum. Zobaczymy jak długo będę na liście użytkowników. Wrócę po 10 minutach i się obaczy :-
Dobra, jest tak jak mówisz. Kurna, że też tracę czas na takie pierdoły....
Ostatnio edytowany przez davidoski (2008-05-23 18:30:48)