Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Było już o mapie deweloperów Debiana, czas na mapę użytkowników.
Jeszcze mnie nie ma, ale za chwilę się dodam. ;)
strona z linka napisał(-a):
Last update: 15 February 2003 (stats, maps not yet)
Do tego przeglądanie tej mapy jest niemożliwe — a przynajmniej ja nie znalazłem żadnego na to sposobu. Widzę tylko masę żółtych literek jedna na drugiej.
Mnie znacznie bardziej podobają się mapy stworzone z użyciem GoogleMaps — niedawno takiej dorobił się Jogger, a od dawna mają ją użytkownicy Jabbera.
rmrg z linux.com.pl miał na swojej stronie mapę userów tamtego forum i linuxa. To była mapa tylko polski. Coś jednak widzę że link nie działa... hmmm
Też o tym kiedyś pomyślałem moim zdaniem dobry pomysł:)
taka mapa dla Polski by się zdała :)
LongeR napisał(-a):
<ironia>ja tesh o tym pomyślałem, wpisójcie miasta kture siem zgadzajom</ironia> ;)
Ostatnio edytowany przez azhag (2008-03-31 17:22:02)
serio mam wpisac?:P
adscripticii napisał(-a):
serio mam wpisac?:P
oczywiście, że nie :)
było już raz takei coś bardzo dawno temu dane były z profilu ... tylko że nei wszyscy wpisywali w miejsce Skąd prawidłową miejscowość
azhag: pierwszy raz widzę ze orta zrobiłeś("kture") ;) a mocny w temacie ortografii to ja nei jestem ;P
ja tesh o tym pomyślałem, wpisójcie miasta kture siem zgadzajom
niektórzy nie skumali ale to było dobre :D
Rumi napisał(-a):
azhag: pierwszy raz widzę ze orta zrobiłeś("kture") ;) a mocny w temacie ortografii to ja nei jestem ;P
No nie jesteś :) — zrobiłem dokładnie pięć błędów ortograficznych oraz jeden interpunkcyjny :)
Cały post był ironią na "onetowy" post LongeRa. Niestety nie wszyscy załapali jak widać. :P
Dopisek: no, kwachu uratował honor DUG-a :D
Ostatnio edytowany przez azhag (2008-03-31 17:21:00)
Jak zwykle speszycie czlowieka...:P
adscripticii napisał(-a):
Jak zwykle speszycie czlowieka...:P
polecamy się na przyszłość :)
ale rozmyłem... :)
Może takie coś? Można ją osadzić na www za pomocą tagów itp :) (zmieniłem na kolorki takie jak na głównej :P)
Debien Users Gang Map
Ostatnio edytowany przez bns (2008-03-31 17:50:58)
Poparłem inicjatywę własnym wpisem :]
// Biexi masz po lewej stronie u góry mapy Add Me. Potem przenosisz dymek wpisując swoją miejscowość i pojawia Ci się prosty formularz do uzupełnienia danych takich jak Name Mail Avatar.
Ostatnio edytowany przez chyl-o (2008-03-31 18:11:45)
LongeR napisał(-a):
jak zrobisz to sam - osobiście zdejmę Ci bana na #Errorze heheheh :)
azhag napisał(-a):
LongeR napisał(-a):
<ironia>ja tesh o tym pomyślałem, wpisójcie miasta kture siem zgadzajom</ironia> ;)
...że tak powiem: LOL
Gdybym był normalny to bym się obraził:D ale się nie obrażę chodź robicie sobie zemnie na każdym kroku jaja nawet gdy nie biorę udziału w dyskusji a gdy już ktoś zobaczy mój avatar to chyba nawet nie za dobrze przeczyta posta tylko już ładuje ehhh.
ps. co do interpunkcji to się zgodzę z tym że nie daje przecinków,kropek i innych dupereli. Ale od mojej ortografii powiem delikatnie "odwalić się" weź mi znajdź posta w którym są jakieś błędy!
a mnie szlag trafia bo sie tam nie moge dodac (juz nawet mialam swoja kropke) gdzies na zadupiu w USA ale nie moglam jej przelokalzowac na polske a puzniej mi ona znikal gryyyy.....
Jutro musze na to zobaczyc
LongeR napisał(-a):
Gdybym był normalny to bym się obraził:D ale się nie obrażę chodź robicie sobie zemnie na każdym kroku jaja nawet gdy nie biorę udziału w dyskusji a gdy już ktoś zobaczy mój avatar to chyba nawet nie za dobrze przeczyta posta tylko już ładuje ehhh.
ps. co do interpunkcji to się zgodzę z tym że nie daje przecinków,kropek i innych dupereli. Ale od mojej ortografii powiem delikatnie "odwalić się" weź mi znajdź posta w którym są jakieś błędy!
Proszę bardzo:
chodź -> choć
zemnie -> ze mnie
No i początek zdania piszemy wielką literą - to też błąd ortograficzny :)
LongeR napisał(-a):
weź mi znajdź posta w którym są jakieś błędy!
daleko szukać nie trzeba, już w tym poście zrobiłęś kilka: "ech" się pisze przez "ch", "chodź" i "choć" to dwa różne słowa
ironizowałem nie do ortografii (chyba że do ortografii onetowej), a do treści posta — widzisz, takie suche "też tak uważam" nic nie wnosi do dyskusji
a jaja robimy tu sobie ciągle i z każdego, nawet w tym temacie Rumi robi sobie jaja ze mnie, a ja z niego i nikt nie ma z tego powodu pretensji
dobra, bo mieliśmy o mapach gadać: szkoda, że ten wynalazek jest we flashu...
powiem tak nc. Dziękuję i dobranoc! najlepiej dajcie mi w końcu bana i będzie spokój.
Ostatnio edytowany przez LongeR (2008-03-31 20:59:21)
azhag napisał(-a):
dobra, bo mieliśmy o mapach gadać: szkoda, że ten wynalazek jest we flashu...
Dlatego mapy Gugle rządzą — nie są we flashu ani innej technologii z piekła rodem.