Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Wątek Zamknięty
LongeR napisał(-a):
4 z polskiego:D
Pozazdrościć... Ja ledwie na dwóję (znaczy na dwóję liczę, bo w tej chwili mam trzy kosy i piątkę za referat w dzienniku) wyciągam. Raz, kiedyś miałem trójkę na półrocze. Z histry mam podobna sytuację: goła kosa. Ale wierzę że się uda :-) Za to z pozostałych, szczególnie ścisłych przedmiotów radzę sobie nieźle.
owca napisał(-a):
LongeR napisał(-a):
4 z polskiego:D
Pozazdrościć... Ja ledwie na dwóję (znaczy na dwóję liczę, bo w tej chwili mam trzy kosy i piątkę za referat w dzienniku) wyciągam. Raz, kiedyś miałem trójkę na półrocze. Z histry mam podobna sytuację: goła kosa. Ale wierzę że się uda :-) Za to z pozostałych, szczególnie ścisłych przedmiotów radzę sobie nieźle.
Chwalisz sie czy zalisz? ;> ;P
p.s
To nie temat o szkole i nie mialem na mysli ciagnac tego OT
Pozdro
Może konfiguracja DNSów się porypała?
No działa już wszystko:)
Wolność słowa święta rzecz i nikt bana nie dostanie za tego typu wypowiedziami, ale tak sie zastanawiam dlaczego konkurencją sie przejmujemy. Nie chce być złośliwy ale wygląda mi to na jakiś lobbing :>
A może się myle?
Ostatnio edytowany przez Zbooj (2008-03-25 12:43:54)
Zbooj napisał(-a):
Tak sie zastanawiam dlaczego konkurencją sie przejmujemy. Nie chce być złośliwy ale wygląda mi to na jakiś lobbing :>
A może się myle?
Jak tam konkurencja ! Wszyscy Debianowicze/Debianowiczki to jedna rodzina .
Generalnie patrze na to przez pryzmat konkurencji. Swego czasu wyszła od konkurencji propozycja, żeby połączyć obydwa fora w jedno. Po dlugiej dyskusji zrezygnowaliśmy z tego pomysłu. Stwierdzilismy, że byłoby to trudne techniczne a i dla nas nieopłacalne.
Zbooj napisał(-a):
Generalnie patrze na to przez pryzmat konkurencji. Swego czasu wyszła od konkurencji propozycja, żeby połączyć obydwa fora w jedno. Po dlugiej dyskusji zrezygnowaliśmy z tego pomysłu. Stwierdzilismy, że byłoby to trudne techniczne a i dla nas nieopłacalne.
Mylisz się Zbooj'u,
wszytkiemu winny był pewien troll z tego forum, którego imienia nawet lepiej nie przywoływać.
W każdym bądź razie cieszę się, że tylko kwestia techniczna była najważniejszym problemem, jak się okazało, a nie wspólna niechęć.
dobra, a ja mam nadzieję że troll się odtrolił ;D - a ponieważ debian.linux już działa to zamykam niepotrzebny wątek.
Wątek Zamknięty