Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Witam.Mam do napisania projekt w c# ale(wstyd się przyznać) nie mam pomysłu co zrobic:-).Jak by ktos mial jakies pomysly to bede wdzieczny za jakiekolwiek info.Ma to byc program z interfejsem graficznym.Przegladarka i komunikator odpadaja:P.
Z góry dzieki
To była pierwsza strona którą odwiedziłem.Ale dzięki za odp=]
to ja ci podam kilka projektow (z 50?) ktore mamy do wyboru na inzynierii oprogramowania na mojej uczelni. tematy moze glupie (wybralem te w miare sensowne ;) ), ale moze cos wybierzesz sensownego:
-Program do generowania kodu klas na podstawie opisu (Windows) - wzorzec aplikacja WithClass -Program do rysowania diagramów UML (Windows) - wzorzec aplikacja WithClass -Interpreter Pascal dialekt Turbo Pascal 5.5 (Windows) -Interpreter Pascal dialekt Turbo Pascal 3.0 (Windows) -Symulator maszyny Turinga (Windows/Debian) -Symulator BIOS (Windows) -Program sterujący odległym komputerem (Windows) -Program demonstrujący budowę i działanie zegara czasu rzeczywistego oraz testujący wiedzę na ten temat (Windows) -Generator raportów z dostępnych statystyk platformy e-Learning Claroline (Windows) -Symulator 8051 (Windows)