Nie jesteś zalogowany.
Jeśli nie posiadasz konta, zarejestruj je już teraz! Pozwoli Ci ono w pełni korzystać z naszego serwisu. Spamerom dziękujemy!
Prosimy o pomoc dla małej Julki — przekaż 1% podatku na Fundacji Dzieciom zdazyć z Pomocą.
Więcej informacji na dug.net.pl/pomagamy/.
Czy rejestrując się na linux.org pomogę w czymś w świecie linuksa? Czy to jest bez znaczenia?
tripoli
sama rejestracja - pomożesz w ststystykach
Domyślam się, że chodzi ci raczej o http://counter.li.org/
Czy pomożesz? I tak, i nie. Świata nie zbawisz, ot wesprzesz statystyków.
za dużo nie pomożesz, ale na pewno nie zaszkodzisz.
no i będziesz miał co wpisać w swoim podpisie. tylko spójrz na podpisy trzech pierwszych kolesi, co ci odpowiedzieli... :P
rychu napisał(-a):
no i będziesz miał co wpisać w swoim podpisie. tylko spójrz na podpisy trzech pierwszych kolesi, co ci odpowiedzieli... :P
+10 do szpanu :)
No i ci trzej kolesie są adminami na DUG-u. Przypadek? Przypadek?! ;)
Ostatnio edytowany przez azhag (2008-03-15 08:41:14)
Heh, tylko przed kim.
Na laski to nie działa, już próbowałem :)
to do kompletu spróbuj mówić po fińsku, efekt murowany :)
AgayKhan napisał(-a):
A ja swój numerek zapomniałem. Też mógłbym zaszpanować.
Użyj Forgotten Key/Password to Ci prześlą na maila ;]
davidoski napisał(-a):
Na laski to nie działa, już próbowałem :)
"Cześć, jestem Maciek. Nie wiem czy wiesz, ale jestem zarejestrowanym użytkownikiem Linuksa nr 635285. Pomyślałem, że moglibyśmy gdzieś razem wyskoczyć. Masz dziś wolny wieczór?" - tak to wyglądało?
Mniej więcej :)
Dlatego postanowiłem się podszkolić i od razu poszło mi lepiej:
http://video.google.com/videoplay?docid=-9111800792300092473&hl=en
Co wy wiecie o wyrywaniu lasek? po 1 primo trzeba mieć 1,97 centymetrów wzrostu:D po 2 trzeba warzyć 80 kilo ( obecnie jestem na etapie tycia:P) po 3 trzeba być "przebiegłą bestią" po 4 trzeba umieć to rozegrać. Przykład zdobyłeś nr. telefonu do laski to nie piszesz sms'a "cześć jestem Tomek mam 19 lat i chciałbym się z Tobą umówić"- porażkaaaaa:D trzeba jak już pisałem być "przebiegła bestią" i zaintrygować danego lachona:P np tak "Cześć tu Gargamel jesteśmy dziś umówienie na 19 tak?" ona już jest uśmiechnięta i gotowa do podjęcia rozmowy. Jak chcecie to mogę na ten temat napisać poradnik do FAQ:xD
AgayKhan napisał(-a):
Ja tam nie wiem jak podrywać lachony, ja tylko umiem odpędzać się od lachonów ;-)
dokładnie tak jak AgayKhan powiedział: lachony same się pchają
a my podrywamy tylko piękne i inteligentne kobiety :)
a poza tym odnośnie tematu ja też jestem zarejestrowany z numerkiem 407792.
choć w podrywaniu jakoś mi to nie pomogło (poza tym to moja Pani mnie poderwała, a nie ja ją ;)
pozdrowienia
miłosz
AgayKhan napisał(-a):
Ja tam nie wiem jak podrywać lachony, ja tylko umiem odpędzać się od lachonów ;-)
haha xD od takich lachonów co to się za nimi Longer ugania, też bym się odpędzał, i to grubym kijem :P
Ja tam się zarejestrowałem całkiem niedawno, mam gdzieś zapisany screen z numerkiem jaki mam. Przynajmniej więcej ludzi używa Linuxa. A po powrocie z mojego poprzedniego rejsu moja ładniejsza połowa też zainstalowała Linuxa, co potraktowałem jako swój sukces i pierwsze co zrobilem to wyslalem na ten Licznik :D
Ostatnio edytowany przez Bober (2008-03-15 22:58:16)
Musze się tam zacząć co tydzień rejestrować w takim wypadku...